-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergės patruliai nepričiupo į čigonus panašių „Mercedes“ važinėjančių dviejų stambių sukčių, todėl pataria jų saugotis

Policija įspėja gyventojus nesusigundyti kelyje siūlomu „auksu“. Mat pastaruoju metu Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai vis dažniau gauna pranešimus apie sukčius, tykančius kelyje. Kaip skelbė 15min.lt, vien pirmadienio popietę ir vakare ukmergiškiai pareigūnai sulaukė keleto tokių skambučių.
Įtariamųjų aferistų gaudynės ir sulaikymas
Asociatyvinė iliustracija: įtartini svetimšaliai ne kartą ieškojo lengvatikių užmiesčio keliuose, kartais ir jie patys sulaukdavo policijos dėmesio. / Stepono R./15min.lt skaitytojo nuotr.

Paskambinę gyventojai praneša, kad automobilius stabdo į čigonus panašūs užsieniečiai.

Dažniausiai  tai – du stambaus sudėjimo vyriškiai, važinėjantys prabangiu tamsiai mėlynos spalvos automobiliu „Mercedes Benz“. Išskirtinis šios transporto priemonės požymis – vokiški valstybinės registracijos numeriai.

Sustabdę pravažiuojančias mašinas, jie kuria istoriją, neva patys važiuoja į Latviją, jiems pasibaigė kuras, o litų neturi. Vyrai rodo turintys tik kelis eurus ir siūlo savo aukso papuošalus mainyti į pinigus. Policijos žiniomis, prieš porą savaičių vienas vyriškis patikėjo – svetimšalis nusiėmė nuo kaklo storą aukso grandinę, taip neva įrodydamas, kad ji tikra.

Svetimšalis nusiėmė nuo kaklo storą aukso grandinę, taip neva įrodydamas, kad ji tikra. Vyriškis susigundė ir už ją suplojo 1 000 litų, bet paaiškėjo, kad tai tik geltonai nudažytas pigus metalas.

Vyriškis susigundė ir už ją suplojo 1 000 litų, deja, paskui paaiškėjo, kad tai tik geltonai nudažytas pigus metalas. Nukentėjusysis rašyti pareiškimą atsisakė, pasakojama Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų antradienį paviešintame pranešime.

Policija turi žinių, kad pirmadienį įtartini svetimšaliai mašinas stabdė Kauno kelyje, prie posūkio į Dainavos kaimą, automagistralėje Vilnius–Panevėžys, kelyje į Anykščius, netoli Kavarsko.

„Mercedes“ vairuotojas ir keleivis įkyriai siūlė pravažiuojantiesiems pirkti neva aukso gaminius. Į nurodytas vietas nedelsiant buvo išsiųsti patrulių ekipažai, deja, surasti nurodyto mersedeso jiems nepavyko.

Šie sukčiai sau aukų ieško ne tik Ukmergės, bet ir kituose rajonuose. Policija perspėja gyventojus: būkite atidūs, nepasitikėkite nepažįstamais – vertingų daiktų pusvelčiui ir tokiu būdu niekas neparduoda. Kelyje pastebėję įtartinus asmenis, siūlančius įsigyti daiktų, praneškite bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius