Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergės rajone į susidūrusius automobilius rėžėsi vilkikas, yra žuvusių (nuotraukos, video, papildyta 9.10 val.)

Vienas žmogus žuvo, o trys buvo sužeisti, Ukmergės rajone ketvirtadienį vėlai vakare greitkelyje Vilnius–Panevėžys susidūrus dviem lengviesiems automobiliams ir į juos įsirėžus sunkiasvoriam vilkikui su Latvijos registracijos numeriais.
Automobilis VW Jetta
Automobilis „VW Jetta“ avarijos vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Viena iš avarijos versijų yra tokia, kad nelaimė šiek tiek prieš 23 val. įvyko, kai nuo Vilniaus Panevėžio link važiuojantis automobilis Volkswagen Jetta kirto žalią skiriamąją juostą, įskriejo į priešpriešinę eismo juostą ir kaktomuša rėžėsi į moters vairuojamą automobilį Renault Laguna.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Po avarijos Volkswagen apvirto, o sužeista Renault vairuotoja mėgino išlipti iš automobilio. Jai nesisekė to padaryti, tad moteriai padėjo kartu važiavęs ir iš mašinos iššokęs vyriškis. Kaip tik tuo metu į susidūrusius automobilius rėžėsi nuo Panevėžio atvažiuojantis vilkikas su Latvijos registravimo numeriais, kuris gabeno gipso kartono plokščių krovinį.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Lengvieji automobiliai buvo nublokšti į šalį, vilkikas nuvažiavo nuo kelio, apvirto ir užsidegė. Krovinys pabiro griovyje.

Per avariją žuvo automobilio VW Jetta vairuotojas. Pirminiais duomenimis, Renault vairuotoja bei vilkiko vairuotojas buvo sužeisti ir nuvežti į ligoninę.

 

VIDEO: Avarija Ukmergės rajone

 

Renault vairuotoją iš sumaitoto automobilio ir žuvusio Volkswagen vairuotojo kūną iš mašinos ištraukė ugniagesiai gelbėtojai. Jie taip pat užgesino degantį vilkiką.

Ar į avariją patekę vairuotojai buvo blaivūs, kol kas nežinia. Tai paaiškės ištyrus jų kraują.

Ukmergės rajono policija dėl šio įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą ir tikslina avarijos aplinkybes.

Jei norite peržiūrėti nuotraukų galeriją iš avarijos vietos, spauskite čia.

Papildyta 9.10 val.: Policijos departamentas praneša, kad automobilį VW Jetta vairavo L.J. (gim. 1970 m.), o Renault Laguna - J.J. (gim. 1985 m.).

Po avarijos medikų pagalbos prireikė ne tik Renault vairuotojai (ji dėl lūžusios kojos gydoma ligoninėje), bet ir keleiviui D.D. (gim. 1981 m.).

Lengvojo automobilio keleivis ir vilkiko vairuotojas Latvijos pilietis I.Z. (gim. 1951 m.) po medikų apžiūros gydomi ambulatoriškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius