Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ukmergės rajone nužudyto senolio byloje suimti du įtariamieji

Šeštadienį Ukmergės rajono apylinkės teismas patenkino prokuroro prašymą ir 20 parų leido suimti Ingą Krasnikovą. 32 metų moteris suimta įtariant dėl bendrininkavimo šią savaitę nužudant 88 metų Julijoną Dobricką. Šeštadienį sulaikytas ir kitas įtariamasis, kuris prisipažino padaręs nusikaltimą.
Suimtas Robertas Miliukas
Suimtas Robertas Miliukas / vilkmerge.lt nuotr.
Temos: 1 Ukmergė

„Surinkom įrodymus, keliam įvairias versijas, o I. Krasnikova slepia nusikaltimą, nesako mums tiesos“, – apie suėmimo motyvus vilkmerge.lt sakė prokuroras Gintas Vaičiūnas.

vilkmerge.lt nuotr. /Suimta Inga Krasnikova
vilkmerge.lt nuotr. /Suimta Inga Krasnikova

Šis nusikaltimas įvykdytas trečiadienį apie 23 val. Tą vakarą moteris paskambino į policiją ir pranešė, kad jos sugyventinis, pasiėmęs peilį, veržiasi į jos globojamo J. Dobricko namus. Po keliolikos minučių atvykę policijos patruliai J. Dobricką rado negyvą su 5 durtinėmis žaizdomis įvairiose kūno vietose.

Šeštadienį buvo sulaikytas ir moters sugyventinis 34 metų Roberto Miliukas, kuris slėpėsi Žemaitkiemio seniūnijoje, Smiltynės kaime. Vyriškis prisipažino padaręs nusikaltimą. Jis kol kas sulaikytas 2 paroms. Pirmadienį bus prašoma teismo leidimo jį suimti. Policija toliau aiškinasi, koks buvo I.Krasnikovos vaidmuo nusikaltime.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius