Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergės rajone sulaikyti keturi jonaviškiai, iš verslininko prievartavę turtą

Per specialią policijos operaciją pirmadienį sulaikyti keturi reketininkai, kurie prievartavo turtą iš kauniečio, dirbančio Ukmergės rajone. Iš naudotomis automobilio dalimis prekiaujančio 27 metų V.I. nusikaltėliai jau buvo spėję išplėšti 42 tūkst. litų. Sulaikymo dieną įtariamieji iš nukentėjusiojo dar bandė išvilioti 10 tūkst. litų grynaisiais, taip pat dalį jie norėjo pasiimti automobilio detalėmis.
Reketininkų sulaikymas
Reketininkų sulaikymas / vilkmerge.lt nuotr.

Kaip informuoja Ukmergės krašto naujienų portalas vilkmerge.lt, neapsikentęs nusikaltėlių gobšumo vaikinas apie jį reketuojančius jonaviškius pranešė Ukmergės policijai. Jis taip pat paaiškino, jog nusikaltėliai reikalaujamų pinigų turi atvažiuoti pirmadienį. Policininkai nutarė įtariamuosius užklupti nusikaltimo vietoje ir surengė specialią operaciją.

Operacijoje dalyvavo 13 Ukmergės policijos komisariato ir 6 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato mobiliosios kuopos pareigūnai.

Įtariamieji automobiliu „Ford Focus“ prie angaro pasirodė keliolika minučių po 11 val. Prie nuošalioje vietoje stovinčio angaro atvykę 4 reketininkai elgėsi įžūliai. Jie vartojo alkoholinius gėrimus, šlapinosi ant verslininko pastato sienos.

Kuomet nukentėjusysis perdavė pinigus, pasaloje budėję mobilios kuopos pareigūnai šturmavo verslininko patalpas. Visi keturi įtariamieji dar bandė bėgti, tačiau nesėkmingai.

Vos nubėgęs 2 metrus, pirmasis sulaikytas E.P., M.S. – už 30 metrų, A.Š. – už 38 metrų. Toliausiai, net 180 metrų, nubėgo R.M. Jis dar bandė slėptis aukštoje pievos žolėje, tačiau Ukmergės policijos kinologas su šunimi jį greitai surado.

Pas sulaikytąjį 29 metų M.S., sulaikymo metu rastas revolveris. Pas jį taip pat rasti ir iš verslininko paimti pinigai. Šis vyriškis teistas jau 4 kartus. Šiuo metu jis yra užsiregistravęs darbo biržoje.

Automobilis, kuriuos įtariamieji atvažiavo į Atkočių kaimą, priklauso 19-mečio R.M. motinai.

Ukmergės policija, kartu su kolegomis iš Jonavos, įtariamųjų namuose atliko kratas. Įtariamieji sulaikyti 48 valandoms,  vėliau dėl jų suėmimo bus kreipiamasi į teismą.

VIDEO: Reketininkų sulaikymas Ukmergės rajone

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius