Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergės rajone triukšmą kėlė neblaivūs asmenys

Nuo pirmadienio 17 val. iki antradienio vidurnakčio Ukmergės rajono policijos komisariato budėtojai užregistravo 37 pranešimus, iš jų 20 pranešimų buvo dėl keliamo triukšmo, muštynių ar smurto. Rajono policija buvo sustiprinusi patruliavimą, pirmadienio vakarą dirbo 3 ekipažai.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Naktį iš pirmadienio į antradienį apie 00.43 val. policijos pagalbos prašė III Antakalnio kaimo kultūros namų darbuotojai, mat jaunimas nesiskirstė iš Kultūros namų. Nuvykus patruliams visi išsiskirstė.

Apie 1.20 val. buvo sulaikytas automobilį vairavęs jaunuolis, kuris akivaizdžiai atrodė neblaivus, tačiau tikrintis blaivumą jis atsisakė. Dar vienas neblaivus vairuotojas buvo sulaikytas vakare, jis taip pat atsisakė tikrintis blaivumą. Abiem atvejais automobiliai buvo nugabenti į automobilių saugojimo aikštelę, vairuotojai nušalinti nuo vairavimo.

Pažeidėjams buvo surašyti administracinės teisės pažeidimų protokolai dėl transporto priemonių vairavimo, esant vairuotojams neblaiviems arba apsvaigusiems nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų.

Apie 1.48 val. pareigūnai išvyko į Vidiškių miestelį pas gyventoją, kuriai šventinę nuotaiką sujaukė vagys. Grįžusi iš naujametinio koncerto moteris rado apvogtus namus.

Vilniaus apskrities VPK praneša, kad apie 2 val. nakties patruliai skubėjo į Deltuvos gatvę raminti triukšmaujančių kaimynų. Nurodytame bute rastas ir sulaikytas policijos ieškomas asmuo, kuris slapstėsi ir vengė atlikti teismo paskirtą arešto bausmę.

Paryčiais, apie 4.27 val. policija gavo pranešimą, kad pro virtuvės langą iš 4 aukšto iškrito 20 metų mergina. Pirminiais duomenimis, ji sunkiai nesusižalojo, merginai buvo suteikta medicininė pagalba.

Pranešimų apie konfliktus ir triukšmaujančius kaimynus daugiausia gauta pirmadienį nuo 13 val. Dažniausiai skambino neblaivūs asmenys, buvo skundžiamasi, kad triukšmauja kaimynai, girtas vyras, sugyventinis, lėkštes daužanti žmona.

Dar vienas vyras skundėsi, kad jį užsipuolė žmona. Kurėnų užeigoje buvo susimušę klientai, namuose – du broliai, medikų pagalbos reikėjo moteriai, kuri susipešė su savo drauge.

Dauguma įvykių, į kuriuos teko reaguoti patruliams, susiję su alkoholio vartojimu – triukšmas, konfliktai ir muštynės kilo ten, kur buvo vartojami svaigieji gėrimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius