-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Uostamiesčio pareigūnams per šventes netrūko darbo

Ne visi klaipėdiečiai taikiai ir džiaugsmingai pasitiko Kovo 11-ąją. Patruliavę policijos pareigūnai tiek šią, tiek kitomis ilgojo savaitgalio dienomis buvo priversti drausminti įtariamuosius nusikaltimais bei administracinės teisės pažeidimais.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Ketvirtadienį gautas pranešimas iš Apsaugos policijos pulto, jog Taikos pr. klube- užpuolimas. Patruliams atvykus apsaugos darbuotojai perdavė jiems vaikiną, kuris į klubą atsinešė kastetą. Sulaikytas V.D., gimęs 1984 m., teigiama pranešime spaudai.policij

Tos pačios dienos vidurdienį VPK gautas pranešimas, kad viename iš Šilutės plento namų konfliktuoja kaimynai. Nuvažiavę praneštu adresu, policininkai prie buto rado senyvo amžiaus vyriškį stipriai sumuštu veidu. Žmogus paaiškino, kad jį sumušė kaimynas. Nukentėjusysis nuvežtas į ligoninę. Sulaikytas R.A., gimęs 1969 m.

Kovo 12-osios naktį, apie 3 val., Taikos prospekte esančio naktinio klubo apsaugos darbuotojai perdavė policijai vyriškį, kuris turėjo ir, įtariama, vartojo baltos spalvos miltelius, panašius į narkotines medžiagas. Sulaikytas M.D., gimęs 1984 m.

Apie 10.10 val. iš VPK budėtojų gautas pranešimas, kad prekybos centro Taikos pr. apsaugos darbuotojai sustabdė asmenį, turėjusį du švirkštus; vieną iš jų- su skaidriu skysčiu. Sulaikytas A.R., gimęs 1984 m.

To paties penktadienio 21.20 val. pagal VPK pranešimą Taikos pr. 103 sulaikytas asmuo, kuris Taikos pr. 105 apiplėšė žmogų. Rastas kastetas ir pagrobti nukentėjusiojo daiktai. Sulaikytas G.M., gimęs 1964 m.

Šeštadienį, 17.13 val., iš VPK gautas pranešimas , kad Šaulių g. benamiai pjausto kabelius. Nuvažiavę patruliai vieną įtariamąjį sulaikė. Šis rankose turėjo pjūklelį metalui pjaustyti, reples, lenktinį peilį, kuprinę su suvyniotais kabeliais. Sulaikytas M.S., gimęs 1971 m.

Sekmadienį, 13.42 val., VPK pranešta, kad K.Donelaičio g., Vaikų ligoninės priėmimo skyriuje, sulaikytas asmuo, kuris iš palatos pavogė mobilųjį telefoną. Sulaikytas G.S., gimęs 1964 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius