Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Uostamiesčio policijai įkliuvo aštuoni heroino perpardavinėtojai

Teisėsaugininkai sučiupo aštuonis asmenis, kurie įtariami dideliais kiekiais pirkdavę heroiną sostinėje ir perpardavinėdavę uostamiestyje.
pareigunas-suciupo-heroino-perpardavinetojus
Klaipėdos policijai įkliuvo heroino perpardavinėtojai / Policija

Kaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisaritas praneša, kad sulaikymo operacijos truko  2014 m. kovą – balandį.  

Operacijų metu policijos pareigūnams skirtingu laiku du kartus įkliuvo 1979 m. gimusi Brožynų gatvės gyventoja. Klaipėdietė anksčiau teista už vagystes ir neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, niekur nedirba. Abejais atvejais automobiliuose, kuriais važiavo ši moteris, ir pas kartu su ja buvusius asmenis aptikta narkotikų.

Kovo mėnnesį automobilyje „Ford“, kuriuo kartu su įtariamąja važiavo dar trys asmenys, aptiktas lankstinukas su heroinu. Pas 1980 m. gimusį, anksčiau teistą, niekur nedirbantį įtariamosios bendrakeleivį ir kaimyną ONTB pareigūnai rado net 74 lankstinukus su, įtariama, narkotine medžiaga.

Balandžio mėn. pradžioje teisėsaugininkai sustabdė taksi automobilį „Opel“, kuriuo važiavo įtariamoji ir dar trys asmenys. Pas moterį rasta 30 lankstinukų su kvaišalais. Dar vienas keleivis gabeno 29 lankstinukus su, įtariama, narkotine medžiaga. Pas anksčiau ne kartą teistą taksistą aptiktas 41 lankstinukas su heroinu. Automobilio apžiūros metu aptikta psichotropinių vaistų.

Šiuo metu įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotikais, turint tikslą juos platinti, įteikti penkiems asmenims. Po sulaikymo jie buvo uždaryti į Klaipėdos apskrities VPK areštinę.

Šiuo metu du heroino platinimu įtariami asmenys suimti, likusiems paskirtos švelnesnės už suėmimą kardomosios priemonės.

Ikiteisminius tyrimus organizuoja ir jiems vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius. 

Baudžiamasis kodeksas už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numato laisvės atėmimą nuo 2 iki 8 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius