Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Uostamiestyje su įkalčiais sulaikytas vyras: aptikta kokaino ir tūkstančiai eurų

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos (VPK KPONTV) pareigūnai su įkalčiais sulaikė asmenį, įtariama platinusį narkotikus.
Pas vyrą aptikti narkotikai.
Pas vyrą aptikti narkotikai. / Klaipėdos AVPK nuotr.

Rugpjūčio mėnesį Klaipėdoje, Medelyno ir Skardžio g. sankryžoje, policijos pareigūnai sulaikė vienoje iš Kretingos įmonių dirbantį Kretingos gyventoją. Asmens automobilyje apžiūros metu rasta narkotinės medžiagos – kokaino ir psichotropinės medžiagos – amfetamino.

Šis 36 m. amžiaus vyriškis teisėsaugai žinomas, anksčiau teistas už suklastoto dokumento panaudojimą ir plėšimą.

VIDEO: Klaipėdos pareigūnai su įkalčiais sulaikė asmenį, įtariama platinusį narkotikus

Tą pačią dieną tęsiant tyrimo veiksmus Klaipėdoje, Pušyno gatvėje, sulaikytas minėtas narkotines (psichotropines) medžiagas įtariama platinęs, anksčiau už vagystę teistas, niekur nedirbantis klaipėdietis. Pastarojo asmens kratos metu rasta apie 100 g (didelis kiekis) kokaino.

Kratos sulaikytojo gyvenamojoje vietoje metu taip pat rasta įtariama kokaino, dvejos elektroninės svarstyklės su kokaino pėdsakais, anabolinių androgeninių steroidų (dopingo medžiagų) bei apie 16 tūkstančių eurų (pinigų kilmė tikslinama).

Įtariamieji buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę, vėliau vienam iš jų paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti. Kitam įtariamajam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas, kuri vėliau pakeista į intensyvią priežiūrą.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius (ONKTS).

Už neteisėtą disponavimą dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu turint tikslą jas platinti baudžiama laisvės atėmimu nuo 8 iki 10 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius