-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 23 /16:28

Dingusio Utenos savivaldybės administracijos direktoriaus kūnas rastas su smurto žymėmis

Pirmadienį pranešta, kad Utenoje dingo į parką pasivaikščioti išėjęs 51 metų savivaldybės tarnautojas. Netrukus detalizuota, kad Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ieško dingusio be žinios Audriaus Remeikio (g. 1969 m.), einančio Utenos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas. Antradienį popiet paieškos vietoje buvo rastas vyro kūnas.
Įvykio vietoje
Audrius Remeikis per plataus masto paieškų operaciją rastas negyvas Aukštakalnio parkelyje. / Kristinos Sakaitės / „Utenos apskrities žinių“ nuotr.

Apie rastą žmogaus kūną BNS informavo Utenos apskrities policijos atstovė Asta Šuminienė. Jos teigimu, vyro tapatybė iš pradžių nebuvo nustatyta, tačiau paieškos iškart sustabdytos, palaukta, kad artimieji atpažintų kūną.

Netrukus Utenos VPK atnaujino informaciją: „Informuojame, kad šiandien popietę, pasitelkus gausias visuomenės pajėgas, miškelyje, netoli namų rastas paieškomo Audriaus Remeikio kūnas. Nuoširdi užuojauta šeimai, artimiesiems.“

Utenos meras Alvydas Katinas BNS sakė, kad A.Remeikis dėl sveikatos problemų pastarąsias savaites turėjo nedarbingumą, šią savaitę jis ketino važiuoti gydytis į Vilnių. Kalbama, kad uteniškis skundėsi širdies ritmo sutrikimais.

Utenos komisaro pavaduotojas V.Žilys neatmeta, kad buvo panaudoti smurtiniai veiksmai.

Šauliai ir policijos pareigūnas teritorijoje netoli Kupiškio gatvėje esančios „Norfos“ aptiko vyro kūną su smurto žymėmis, skelbia vietos žiniasklaidos priemonė „Utenos diena“.

„Ant žuvusiojo veido rasta kraujo, neatmetama, kad dėl smurtinių veiksnių. Utenos apskrities VPK viršininko pavaduotojas Vaidotas Žilys neatmeta, kad buvo panaudoti smurtiniai veiksmai“, – rašo leidinys „Utenos apskrities žinios“.

Dingo išvakarėse

Policijos departamento antradienį skelbiamais duomenimis, apie 16 valandą buvo gautas pranešimas, kad be žinios dingo vasario 22-ąją apie pusę septynių ryte pasivaikščioti į parką iš namų išėjęs 1969 metais gimęs vyras.

Antradienį ir Utenos apskrities policija paviešino pranešimą, kad pareigūnai prašo visuomenės pagalbos ieškant dingusio be žinios Audriaus Remeikio. Pastaruoju metu jis ėjo Utenos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas.

A.Remeikis dingo po to, kai išėjo pasivaikščioti į Aukštakalnio parką, tai jis darydavo kiekvieną rytą.

Tarnautojas vasario 22 d. apie 6 val. 30 min., iš namų Taikos g., Utenoje, išėjo į parką pasivaikščioti ir dingo be žinios. Vyras į namus negrįžo, jo buvimo vieta buvo nežinoma.

Radus kūną, pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai dėkoja visiems gausiai susirinkusiems ir padėjusiems vykdyti paiešką.

Asmenų, galinčių suteikti informacijos apie dingusįjį, buvo prašoma pranešti Utenos aps. VPK Veiklos skyriaus vyriausiajai tyrėjai Rimantei Navikienei, mob. tel. +370 686 13783 ar el.paštu rimante.navikiene@policija.lt arba skubiosios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Intensyvi paieška – nuo antradienio pietų

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai dėkoja visiems gausiai susirinkusiems ir padėjusiems vykdyti paiešką.

„Pirmą valandą pradedamos paieškos su gyvais žmonėmis – policijos rėmėjais, Utenos savivaldybės bendruomene“, – anksčiau sakė policijos atstovė.

Anot jos, A.Remeikis dingo po to, kai išėjo pasivaikščioti į Aukštakalnio parką, tai jis darydavo kiekvieną rytą.

Policija prieš pradedant paieškas taip pat apklausė dingusiojo artimuosius ir kitus informacijos galinčius turėti žmones.

13 valandą pradedamos paieškos su gyvais žmonėmis – policijos rėmėjais, Utenos savivaldybės bendruomene.

„Tiriamos įvairios versijos, bet reikšmingų detalių kol kas neturime“, – yra sakiusi policijos atstovė A.Šuminienė.

Utenos savivaldybės puslapyje skelbiamas mirusiojo gyvenimo aprašymas:

Utenos VPK nuotr./Audrius Remeikis
Utenos VPK nuotr./Audrius Remeikis

A.Remeikis gimė 1969 m. liepos 5 d. Utenoje.

2004 m. baigė VGTU, įgijo pastatų inžinerinių sistemų inžinieriaus specialybę.

2008–2019 m. – Utenos rajono savivaldybės administracijos Vyžuonų seniūnijos seniūnas.

Užpalių Liūtų-Lions klubo narys, Lietuvos Šaulių Sąjungos narys.

Skelbiama, kad vyras vedęs, jo dukra ir sūnus – jau studentai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius