-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už grotų pabuvęs „Alfa vyras“ kontratakuoja: į teismą padavė Lukiškes dėl neva pavogtų jo daiktų

Pusmetį Lukiškių tardymo izoliatoriuje-kalėjime prasėdėjęs Airinas Arutiunianas, save vadinantis „Alfa vyru“, į teismą padavė įkalinimo įstaigą dėl neva pavogtų jo daiktų.
Manto Katlerio kebabų restorano atidarymas
Manto Katlerio kebabų restorano atidarymas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Lukiškėse A.Arutiunianas atsidūrė praėjusių metų vasarą jį sulaikė pareigūnai ir pateikė įtarimus seksualine prievarta.

Jis buvo sulaikytas praėjus kelioms dienoms po 15min publikuoto tyrimo apie interneto svetainę, kur A.Arutiunianas ieškojo merginų nuo 13 iki 24 metų fotosesijoms.

Nors ikiteisminis tyrimas dėl galimos seksualinės prievartos dar tebevyksta, įtariamasis praėjusių metų gruodžio mėnesį buvo paleistas į laisvę.

Tyrimo pabaigos laukiantis A.Arutiunianas surengė kontrataką, į teismą jis padavė Lietuvos valstybę, atstovaujamą Vilniaus pataisos namų.

„Pareiškėjas prašo teismo įpareigoti Vilniaus pataisos namus atlyginti jam turtinę žalą, patirtą dėl Lukiškių kalėjime dingusių jo asmeninių daiktų“, – 15min informavo Vilniaus apygardos administracinio teismo atstovė Sigita Baltaduonė. Ketvirtadienį teismas nagrinėjo šią bylą.

Jis skundžiasi, kad kalint Lukiškėse pradingo jo elektroninis laikrodis, USB atmintinė, televizoriaus antena, odiniai sportiniai batai, megztinis, knyga.

„Šie daiktai, kaip jis teigia, pradingo, kai jis buvo iš kameros konvojuotas į Laisvės atėmimo vietų ligoninę“, – komentavo teismo atstovė.

Savo ruožtu kalėjimo administracija atkerta, kad kol buvo ligoninėje, A.Arutiunianas pasirašė daiktų perdavimo į kalėjimo sandėlį aktą.

Grįžęs iš ligoninės į kamerą jis esą pasirašė, kad sandėlyje laikytus daiktus priėmė. Todėl kalėjimo administracija prašo jo skundą atmesti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius