Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Už pareigūnų iškeikimą „Facebook“ Klaipėdos rajono gyventojas sumokės 90 eurų

Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos rajono rūmai administracinio nusižengimo byloje priėmė nutarimą, kuriuo 1992 metais gimusį Klaipėdos rajono gyventoją pripažino kaltu.
Pareigūnus socialiniame tinkle iškeikęs Klaipėdos rajono gyventojas turės susimokėti baudą.
Pareigūnus socialiniame tinkle iškeikęs Klaipėdos rajono gyventojas turės susimokėti baudą. / Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr.

Kaip pranešama, šis vyras liepos 10 d. internete, po vienos socialinės grupės paskyroje paskelbtu viešu įrašu su policijos specialiaisiais ženklais nepaženklinto automobilio fotonuotrauka, viešuose komentaruose pareigūnus įžeidinėjo necenzūriniais ir juos žeminančiais žodžiais. Teismas asmenį pripažino kaltu ir už policijos pareigūnų garbės bei orumo pažeminimą skyrė 90 eurų baudą.

Klaipėdos apskrities VPK Imuniteto valdybos pareigūnai įspėja, kad internete, socialiniuose tinkluose viešinami įrašai yra nuolat stebimi, o policijos garbę ir orumą įžeidžiančių ar žeminančių komentarų autoriai – nustatinėjami ir traukiami atsakomybėn.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius