Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užkeiktoje sankryžoje Vilniuje automobilis vėl atsitrenkė į šviesoforą (nuotraukos)

Vilniečių užkeikta pramintoje sankryžoje prie Seimo – vėl avarija. Ketvirtadienį po pietų į kairę sukdamas automobilis vėl trenkėsi į šviesoforą saugančią tvorelę.
Burtų traukimas
Avarija užkeiktoje sankryžoje. 2010.03.04 / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Avarija įvyko ketvirtadienį apie 13.30 val. Šį kartą automobilio Lexus nesuvaldė jauna moteris. Ji vėliau sakė, kad pati nesupranta, kaip viskas įvyko.

„Retai būnu Lietuvoje. Tačiau man atrodo, kad šio stulpo anksčiau čia nebuvo. Nesuprantu, kaip čia viskas įvyko“, – sakė vairuotoja.

Moteris teigia, kad savo automobilio ji nėra apdraudusi kasko draudimu, tad jį remontuoti teks iš savo kišenės.

15min.lt ne kartą rašė apie vairuotojų vargus Gedimino prospekto ir A.Goštauto gatvės sankryžoje, ties senuoju Žvėryno tiltu. Nesusipratimai prasidėjo rekonstravus sankryžą. Kairys posūkis čia spąstais tapo ir paprastiems vilniečiams, ir labiau žinomiems žmonėms.

Labiausiai šią sankryžą išgarsino Seimo narės Astos Baukutės vyras Kęstutis Rupulevičius. Vairuodamas visų mokesčių mokėtojų išlaikomą visureigį, jis šioje sankryžoje nuvertė šviesoforą ir iš įvykio vietos pasišalino. Vėliau apgadintas visureigis buvo rastas viename Vilniaus autoservisų.

15min.lt kalbinti sankryžą projektavę architektai pripažino, kad galėjo būti padaryta klaidų. Jie sakė, kad yra pasiruošę sankryžą iš naujo projektuoti, jei tik Vilniaus savivaldybė paprašytų.

Tačiau sostinės valdininkai dėl sankryžoje nuolat dūžtančių automobilių jokios problemos nemato. Jie vairuotojams siūlo „išjungti pasipuikavimo pavarą“ ir tada esą jokių bėdų nebus.

Paprasti vilniečiai į tai atsako siūlymu sankryžoje pastatyti guminį šviesoforą. „Kad automobiliai sveiki liktų“, – sako neįprasto siūlymo autoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius