Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užliedžiuose pareigūnams įkliuvo kanapių dūmais besimėgaujantys jaunuoliai

Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai su Kauno rajono savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyriaus ir Kauno rajono socialinių paslaugų centru kovo 13 d. surengė jau tradiciniu tampantį reidą į socialinės rizikos šeimas. Tuo pačiu patikrinta ir jaunimo susibūrimo vieta Užliedžiuose.
Kanapių rūkymo kolba (bongas)
Kanapių rūkymo kolba (bongas) / Kauno apskrities VPK nuotr.

Užliedžių kaime, Ledos gatvjė patikrinti 7 jaunuoliai. Pas juos automobilyje, rasta ir paimta stiklinė kolba (gatvės žargonu vadinama – „bongas“) skirta rūkyti kanapes. Visų septynių asmenų atžvilgiu pradėtos administracinės teisenos dėl neteisėto narkotinių medžiagų vartojimo. 

Tą pačią dieną pareigūnai aplankė 19  socialinės rizikos šeimų. 4 iš jų nustatyta įvairių pažeidimų, dėl kurių pradėtos administracinės teisenos numatytos dėl tėvų valdžios nepanaudojimo arba panaudojimo priešingai vaiko interesams.

Kitose šeimose pažeidimų nenustatyta, su rizikos grupei priklausančiomis šeimomis profilaktiškai pabendrauta, patikrintos gyvenimo sąlygos, tvarka, švara. Pasiteirauta, ar šeimose nėra smurtaujama, domėtasi kokios pagalbos nukentėjusieji tikisi iš policijos.

Taip pat apsilankymų metu buvo primintos nukentėjusiųjų nuo smurto šeimose teisės, nurodoma kur būtų galima gauti nemokamą teisinę pagalbą. Prabuojamųjų asmenų atžvilgiu pažeidimų nenustatyta.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius