Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užsiliepsnojus automobiliui „Audi 100“ Telšiuose nukentėjo žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyta 16 gaisrų ir tiek pat kitų incidentų, kuriuos likvidavo ugniagesiai. Viename gaisre buvo traumuotas žmogus.
Įvykio vietoje
Gaisras / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Šis gaisras kilo naktį iš pirmadienio į antradienį Telšiuose, Taikos gatvėje., kur užsiliepsnojo lengvasis automobilis „Audi 100“. Iškviesti ugniagesiai laužtuvais atidarė degančios mašinos dureles ir išlaisvino dūmais apsinuodijusį vyrą. Nukentėjęs vyriškis buvo perduotas atvykusiems medikams. Gaisro metu išdegė automobilio variklio skyriaus degios dalys. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Dar vienas lengvasis automobilis „Renault 19“ naktį degė Ukmergėje, Kudirkos gatvėje. Ugnis stipriai nuniokojo mašiną, išdegė visos degios detalės. Gaisro priežastis irgi tikslinama.

Mažeikių rajono Lėlaičių kaime pirmadienį ryte užsidegė individualus gyvenamasis namas. Per gaisrą išdegė namo vidus ir ten buvę baldai, apdegė stogas ir sienos. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Popiet Kelmės rajono Ševeliškės kaime dėl vaikų išdykavimo užsidegė sudėtinis ūkinis pastatas. Gaisro metu sudegė medinės daržinė, garažas ir sandėlis bei juose buvęs šienas, šiaudai, grūdai, malkos, 3 dviračiai ir žoliapjovė. Nuo ugnies buvo išgelbėtas šalia stovintis kitas ūkinis pastatas.

Sostinės gelbėtojai pirmadienį Vilniaus rajono Verkšionių kaime išlaisvino iš autoavarijoje sulamdyto lengvojo automobilio ,,Seat Panda“ nenustatytos tapatybės vyrą ir perdavė jį iškviestiems medikams.

Varėnos gelbėtojai Savanorių gatvėje laužė buto duris ir pateko į butą, kuriame buvo sunki ligonė. Sergančia moterimi toliau pasirūpino iškviesti medikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius