Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užupyje nufilmuota vagystė: nusikaltėlis prasisuko per 20 sekundžių „šokio žingsneliu“

Pirmadienį paryčiais žaibiškai apvogta Užupyje esanti paveikslų galerija. Jos šeimininkai nusikaltimo vaizdo įrašą paviešino feisbuke: ilgapirščiui reikėjo tik monitorių – ten laidai jam atrodė kaip nereikalingas grobio balastas.
kompu-vagys
Vagystės akimirka

Apie vagystę „Facebook“ profilyje pranešė galerijos „Paveikslai.lt“ atstovai, patyrę nuostolių, bet nepraradę šmaikštumo.

VIDEO: Užupyje nufilmuotas „šokio žingsneliu“ prasisukęs monitorių vagis

Šį pirmadienį mūsų galerija Užupyje atsidarė visiškai netipiniu metu – ketvirtą ryto, kai į ją užsuko labai prastas ir šiaip nevykėlis meno gerbėjas, kuris šokio žingsneliu pasičiupo du kompiuterius ir juos išsinešė.

Aišku vilties surasti šį „klientą“ nedaug, nes užtruko vos 20 sekundžių, bet prašom pagalbos – pasidalinkit, galbūt kas nors atpažins. Šiandien vis tiek laukiame visų svečiuose ir primenam, kad įprastai dirbam ne nuo keturių, o nuo devintos valandos ryto ir pasiūlyti galime tik originalius meno kūrinius bei rėminimo paslaugas.

Policija ėmėsi tyrimo

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyris 15min informavo, kad pranešimas apie šį įsilaužimą gautas šiandien 4 val. 55 min.

Pirminiais tyrimo duomenimis, 2019-04-15 apie 04.30 val. Vilniuje, Polocko g., suveikus signalizacijai, pastebėta, kad iš „Galerija paveikslai.lt“, sulaužius durų spyną, pavogti du kompiuteriai. Nuostolis dar tikslinamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius