Vagims prireikė oranžinės valties, antkapio, skalbiklio butelio bei kambarinės gėlės

Panevėžio apskrityje praėjusią parą neįvykdyta jokių kitų nusikaltimų, tačiau užfiksuotas vagysčių bumas. Ilgapirščiai šįkart niekur nerado grynųjų, tačiau pačiupo gana brangių, be paminėtų antraštėje, daiktų: kompiuterį, statybinių įrankių, padangų. Jie nustebino ir smulkmeniškumu: kam vogti vazoną, skalbiklį ar asmenines nuotraukas?
Spyna
Spyna. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

A.D., gimęs 1965 m., gyv. Panevėžyje, Staniūnų g., policijai pranešė, kad liepos 30 d. 6.55 val. atvykęs į garažą, esantį Ramygalos g., rado sulaužytas duris, apgadintą metalinę sklendę spynai rakinti, neberado dviejų pakabinamų spynų. Iš garažo pavogta: kampinis šlifuoklis, poliruoklis, siaurapjūklis, elektrinis gręžtuvas, dėžė su įvairiais įrankiais, keturios padangos su ratlankiais, žvejo kelnės ir keturi miegmaišiai.

Nuostolis – 1 970 Lt.

J.B., gimęs 1960 m., gyv. Panevėžyje, Parko g., pareigūnams pranešė, kad šeštadienį apie 10 val. atvykęs į garažą Pievų g. rado atrakintą įleidžiamąją durų spyną, ant durų neberado kabamosios spynos, o garaže pasigedo penkių naujų plastikinių langų, aliuminių sudedamų kopėčių, guminės oranžinės spalvos valties su irklais, diskinio elektrinio pjūklo „Ferm“, elektrinės žoliapjovės ir įrankių dėžės, kurioje buvo akumuliatorinis suktuvas „Makita“, penki akumuliatoriai, ruletė.

Nuostolis – 4 607 Lt.

E.K., gimusi 1989 m., gyv. Panevėžyje, Danutės g., pranešė, kad liepos 30 d. 12.00 val. grįžusi namo rado išlaužtas duris, o viduje suverstus daiktus. Iš kambario pavogta vazoninė gėlė, paskolos sutarties dokumentai, įvairios nuotraukos, maisto smulkintuvas „Gama“, bei suplėšyta garso kolonėlė.

Nuostolis – 140 Lt.

R.V., gimusi 1970 m., gyv. Panevėžyje, Velžio kelyje, pranešė, kad liepos 30 d. maždaug 15.30 val. atvykusi į Panevėžio miesto Šilaičių kapines, ant artimųjų kapavietės neberado juodo akmens paminklo.

Nuostolis – 6 000 Lt.

K.R., gimusi 1978 m. gyv. Pasvalyje, Biržų g., pranešė, kad šeštadienį 20.30 val. grįžusi namo neberado nešiojamojo kompiuterio „Toshiba Satellite L 550D-10K“ ir 3 litrų talpos butelio su skalbikliu „Persil“. Į namus patekta per atvirą langą.

Nuostolis – 5 029 Lt.

Visų nusikaltimų aplinkybės tiriamos, ilgapirščiai ieškomi, sekmadienį praneša Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius