Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vagių grobis – stulpas, vairas, paspirtukai, pinigai

Policija pastaruoju metu gavo įvairių pranešimų apie vagystes – gyventojai, įmonės, įstaigos pranešė ne tik apie pavogtus pinigus, bet ir stulpą, vairą, kitus daiktus.
Gatvių apšvietimas Vilniuje
Apšvietimo stulpas, asociatyvinė nuotr. / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 2 Vagystė Kriminalai

Panevėžio apskrities policija skelbia, kad antrąją Šv. Kalėdų dieną, gruodžio 26-ąją, apie 21.13 val., Panevėžyje prie S.Daukanto gatvės namo, nenustatytas asmuo, pavogė apšvietimo stulpą.

Padaryta apie 400 eurų materialinė žala.

Policija dėl šios vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Tuo metu Kauno apskrities policija aiškinasi iš mašinos pavogto vairo aplinkybes.

Pasak policijos, tarp ketvirtadienio 23 val. ir penktadienio 8 val. Kaune, Taikos prospekte, išdaužus automobilio BMW stiklą, iš automobilio pavogtas vairas. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Penktadienį, apie 14 val., Palangoje, Ganyklų gatvėje, aptikta, jog iš daugiabučio namo rūsio sandėliuko pavogtas 250 eurų vertės dviratis ir du elektriniai paspirtukai. Bendra žala siekia 1173 eurus.

Paspirtuko pasigedo ir Radviliškio gyventojas – Stiklo gatvėje, iš bendro naudojimo rūsio pagrobtas 57 metų vyrui priklausantis elektrinis paspirtukas CITYCOCO. Turtinė žala – 992 eurai.

Penktadienį Šiauliuose, Pramonės gatvėje, prekybos centre, 55 metų vyras nesusimokėjo už 169 eurų vertės televizorių BLAUPUNKT.

Tą pačią dieną Šiauliuose, Pramonės gatvėje, iš parduotuvės pagrobtas 199 eurų vertės akumuliatorinis gręžtuvas BOSH ir beveik 430 eurų vertės LEGO konstruktorius. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Penktadienį Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo 39 metų vyro pranešimą. Jis teigė, kad gruodžio 22 dieną, nuo 10 val. iki 20 val., Vilniuje, Antakalnio rajone, Gubojų gatvėje, iš kambario neaiškiomis aplinkybėms buvo pavogta per 2 tūkst. eurų.

Tuo metu apvogtam raseiniškiui dalį daiktų pavyko atgauti.

Penktadienį, 13.40 val., Raseiniuose, Liepų gatvėje, įmonės patalpose, nenustatytas asmuo iš 52 metų vyro rankinės pavogė mobilaus ryšio telefoną „iPhone11“ ir piniginę, kurioje buvo apie 40 eurų bei asmeniniai dokumentai. Turtinė žala – 500 eurų.

Tą pačią dieną, apie 21.35 val., nukentėjusysis mobilaus ryšio telefoną ir piniginę su dokumentais rado gatvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius