Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pilaitės gyventojai paauklėjo mašinų dureles tikrinusius vaikus

Penktadienio vakarą du berniukai šniukštinėjo po Pilaitės kiemus ir tikrino, ar neatidūs vairuotojai nepaliko neužrakinto automobilio. Netrukus pilietiškų gyventojų dėka jie pateko į sudėtingą situaciją.
Deividas patarė vaikams nevogti
Deividas patarė vaikams nevogti

Pilaitės rajono gyventojas Gediminas pro buto langą kurį laiką stebėjo keistai besielgiančius berniukus. Jie ėjo per kelis kiemus, vis patikrindami, ar automobiliai yra užrakinti. Taip pat tikrino ir bagažines.

Vyras netrukus nufilmavo šį procesą ir patalpino bendruomenės socialinėje grupėje. Netrukus keletas pilietiškų gyventojų nusprendė į situaciją pažvelgti iš arčiau – išėjo ieškoti įtartinų vaikų.

Gediminas sako, kad pats vaikų neieškojęs, tačiau netrukus, nepraėjus nė pusvalandžiui, toje pačioje grupėje jau buvo patalpinta nuotrauka su matytais vaikais.

Juos rado kitas Pilaitės gyventojas Deividas. Vyras tikino, kad vaikų nė pirštu neprilietė – žino, kad tokios bausmės būtų ne tik bevaisės, bet ir neteisėtos. Tačiau paaiškino jiems, kas gresia.

Informavo vaikus, kad pažintis su pareigūnais būtų menkesnė bausmė, jei jų veidus visi rajono žmonės įsidėmės kaip vagių.

Aktyvus bendruomenės narys Deividas nusifotografavo su vaikais.

Todėl pats metas daryti išvadas ir su kitais elgtis taip, kaip norėtų, jog elgtųsi su jais.

Aktyvus bendruomenės narys Deividas nusifotografavo su vaikais ir patarė elgtis taip, kad savo veido niekada nebūtų gėda parodyti.

Vaikai, anot juos radusių žmonių, iš tiesų gerokai persigando, nors kelti rankos prieš juos niekas neketino. Tačiau ir pas pareigūnus nesinorėjo.

„Vaikų elgesys kiemuose atrodė labai įžūlus. Kai buvo pričiupti, jie gerokai pasikeitė ir stengėsi kalbėtis, atsiprašė. Supratome, kad gyvenimas jų nelepina – jie yra iš asocialių šeimų“, – pasakojo Gediminas.

VIDEO: Pilaitėje pastebėti vaikai, tikrinantys, ar užrakinti automobiliai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius