Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vagys iškasė Vilniaus Tango teatro artistų pasodintą palmę

Vilniaus Tango teatro artistams penktadienio rytas buvo liūdnas ir pilnas nusivylimo: Aguonų gatvėje dingo jų sodintas egzotiškas augalas.
Sostinės Aguonų gatvėje augusi palmė
Sostinės Aguonų gatvėje augusi palmė / Nuotrauka iš Tango teatro archyvo

Vilniaus Tango teatro artistai susidūrė su ilgapirščiais. Dar šį pavasarį pasodinę tikriausiai pirmąją palmę Vilniaus mieste, menininkai po premjeros grįžę į repeticijų salę jos neberado.

Gėlynas priešais teatro repeticijų salės langus antrus metus džiugina miesto gyventojus ir lankytojus. Šiais metais artistai nusprendė „priartėti prie Argentinos“ ir sodą išpuošė palme bei žydinčiomis gėlėmis. „Tikrai ne vandalų darbas, pavogtos gražiausios gėles ir mūsų brangioji palmė. Viskas gražiai iškasta, o jei būtų norėję tik pakenkti – būtų išniokoję visas gėles,“ – svarstė teatro artistė Rūta.

Atkaklūs šokėjai pasodino naują palmę ir rožes.

Teatro atstovų vardu penktadienį išplatintame pranešime anonimiškai cituojamas ir teatro vadovas: „Negalime nuleisti rankų po vagystės. Praeitais metais taip pat buvome apvogti, tačiau šiais metais gėlynas didesnis ir puošnesnis. Tuo prisidedame prie gražesnio Vilniaus idėjos ir stengiamės įkvėpti aplinkinius rūpintis aplinka. Mūsų idėją palaiko kaimynai ir jau renka parašus leidimui įrengti dar vieną gėlyną Aguonų gatvėje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius