-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vagys jau visai nusigyveno: šv.Valentino dieną – vogti gėlių

Į Salininkų parduotuvę „Maxima“, išgarsintą per didįjį inkasatorių apiplėšimą pagrobiant 1,8 milijono litų, šįkart veržėsi kur kas smulkesnio kalibro nusikaltėliai.
Pajausti, kad dovanojamos gėlės yra vogtos, tikriausia yra neįmanoma.
Kai kurios merginos šv.Valentino dieną atiteko pavogtos gėlės. / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Kai kurioms valentinoms, šeštadienį pasveikintoms jų gerbėjų ar mylimųjų, joms pačios nežinant buvo įteiktos vogtos gėlės.Parduotuvės šeimininkai buvo sukrėsti, todėl tiksliai net negalėjo papasakoti, kiek ir kokių gėlių dingo.

15min.lt sužinojo, kad dar vasario 14-osios naktį arba ankstų rytą vagys buvo įsibrovę į gėlių parduotuvę, esančią prekybos centro „Maxima“ Salininkuose rūsyje.

Būtent šis Vilniaus pakraštyje esantis prekybos centras buvo atakuotas 2007-ųjų metų rudenį, kai plėšikai užpuolė pinigų paimti atvažiavusių inkasatorių autobusiuką ir pagrobė 1,8 milijono litų. Dėl šio plėšimo pastaruoju metu vyksta teismo procesas.

Galima numanyti, jog gėles vogę vagys nebuvo nusiteikę itin romantiškai ir neplanavo apdalyti žiedais visų dailiosios lyties atstovių. Kur kas pragmatiškesnis požiūris: Meilės šventės dieną gėlės yra populiari prekė, todėl pavogtą grobį buvo nesunku realizuoti.

Apie vagystę sužinoję Salininkų gėlių parduotuvės šeimininkai buvo sukrėsti, todėl tiksliai net negalėjo papasakoti, kiek ir kokių gėlių dingo. Nuostoliai tikslinami, gėlių vagių ieško sostinės policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius