-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vagys nugvelbė mikroautobusą su filmo „Emilija“ rekvizitais ir tautine trispalve

Penktadienio vakarą, apie 22.30 val. sostinėje, Antakalnio mikrorajone, buvo pavogtas krovininis baltos spalvos mikroautobusas „Mercedes Benz Sprinter“, kuriame buvo kuriamo filmo rekvizitai. Vienas iš rekvizitų – Lietuvos valstybinė vėliava. Filmavimo grupė spėlioja, ar vagys ja pasipuoš savo namus, ar sunaikins?
Mercedes Benz Sprinter
Mercedes Benz Sprinter / Policijos departamento nuotr.

Mikroautobusas dingo iš namo kiemo, Gražinos g. Automobilio valstybinis numeris – HZE 501. Automobilyje buvo daugybė filmo rekvizitų, 8-ojo dešimtmečio daiktų.

Policija šiuo metu atlieka tyrimą. Asmenis, pastebėjusius mikroautobusą, galinčius žinoti kur jis galėtų būti, praneškite policijai tel. Nr. 8687 19133, arba parašykite Lietuvos policijos FB paskyroje.

Filmavimo grupė prašo visų mačiusių šį sunkvežimį nelikti abejingais. Netrukus prasidės filmavimas, o aštuntojo dešimtmečio rekvizitai buvo ilgai ir kruopščiai rinkti.

Filmas „Emilija“ pasakoja apie lietuvių kovą už laisvę. Todėl vienas svarbiausių filmo simbolių yra trispalvė. Lietuvos vėliava atsidūrė pas ilgapirščius kartu su visais kostiumais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius