Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vagystėmis ir plėšimais pagarsėjęs anūkas nusitaikė į močiutės piniginę

Sekmadienį Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas gavo pranešimą, kad Šiaulių rajone, Drąsučių kaime, pas savo 89 metų močiutę J.K., atvykęs girtas vyras S.K., reikalavo pinigų, o senolei atsisakius jų duoti, atėmė jos piniginę ir pagrobė 40 litų.
Piniginė
Asociatyvinė nuotr. / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Policijos pareigūnai nedelsiant išvyko į įvykio vietą ir operatyviai sulaikė dar Drąsučių kaimo ribose taksi automobiliu važiuojantį močiutės apiplėšimų įtariamą 41 metų anūką.

Kaip paaiškėjo net 6 kartus už vagystes ir plėšimus teistas S.K. buvo aktyvus močiutės lankytojas, nuolat reikalaujantis duoti pinigų.

Sekmadienį aplankyti močiutės vyras atvyko taksi automobiliu ir kadangi jau buvo gerokai paėmęs „ant drąsos“, be didelių debatų pareikalavo senolės duoti 50 litų, taksi paslaugoms apmokėti.

Močiutei pasiguodus, kad pinigų neturi, anūkas bandė derėtis iki 30 litų. Senolei svarstant, ar atiduoti paskutinius pinigus ją nuolat terorizuojančiam ir nemažai baimės įvarančiam anūkui, šis neteko kantrybės, čiupo močiutę už kaklo ir atėmė iš jos rankų piniginę. Vyras akimirksniu iškraustė piniginę, pagrobė joje rastus 40 litų, spruko pro duris ir išvyko taksi automobiliu. 

Policijos sulaikytam S.K. buvo pareikšti įtarimai dėl senutės apiplėšimo, jis dviems paroms uždarytas į Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Šiaulių rajono kriminalinės policijos tyrėjai, atlikdami ikiteisminio tyrimo veiksmus šioje baudžiamojoje byloje dėl plėšimo, glaudžiai bendradarbiaudami su prokuratūra ir teismu, sieks  maksimaliai išnaudoti  galimybę baigti nusikalstos veikos tyrimą pagreitinto proceso tvarka ir po kelių dienų bylą atiduoti Šiaulių apylinkės teismui.

Įtariamajam viešnagė pas močiutę liks tik prisiminimuose, nes jo laukia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 6 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius