Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikai namuose taboro gyventojams narkotikais prekiauti netrukdo: įkliuvo tėvas ir motina

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai vėl sulaikė narkotinių medžiagų platintojus. Trisdešimt septynerių bei penkiasdešimt trejų metų vyrai atsidūrė areštinėje.
Sulaikyti įtariamieji
Sulaikyti įtariamieji / Vilniaus aps. VPK nuotr.

Spalio 30-ąją tabore, viename iš nelegaliai pastatytų namų, policijos pareigūnai sulaikė vyrą, kuris policijos pareigūnų akivaizdoje perdavė 11 folijos lankstinukų su narkotinėmis medžiagomis asmeniui (taip vadinamam vergui).

Šias dozes pastarasis turėjo parduoti ir atnešti pinigus. „Vergas“, išvydęs netikėtai pasirodžiusius policijos pareigūnus, lankstinukus išmetė ant grindų.

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai, pasitelkę į pagalbą Mobilios kuopos pareigūnus, šiame name atliko kratą ‒ po kilimu dar rasta 17 folijos lankstinukų su narkotinėmis medžiagomis, įrankiai narkotinėms medžiagoms fasuoti, apie 250 eurų.

Kadangi namuose buvo 3 nepilnamečiai, buvo iškviesti vaikų teisių apsaugos darbuotojai vaikų saugumui užtikrinti ‒ kol pareigūnai atliko kratą, nepilnamečiai kartu su motina laiką leido pas močiutę.

Abu tėvai yra žinomi vaikų teisių apsaugos pareigūnams. Šiuo metu policija atlieka ikiteisminį tyrimą, kuriame įtarimai dėl prekybos narkotinėmis medžiagomis yra pareikšti vaikų motinai, o tėvas už padarytą nusikalstamą veiką kartu su „vergu“ atsidūrė areštinėje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius