Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikinas iš Mažeikių, ką tik baustas už vairavimą apsvaigus nuo narkotikų, šįkart nutarė policijai nestoti

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnai aktyviai gaudo greičio mėgėjus. Pareigūnams atsitiktinai įkliuvo ir vaikinas iš Mažeikių, kuris buvo praradęs teisę vairuoti už važinėjimą apsvaigus nuo kvaišalų. Šįkart kelių erelio „VW Passat“ gaudynės tęsėsi keliolika minučių, jos baigėsi nedidele avarija ir uždėtais antrankiais.
Gaudynės ties Nevarėnų miesteliu
Gaudynės ties Nevarėnų miesteliu / Telšių apskrities VPK nuotr.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnai aktyviai vykdo greičio kontrolę Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato aptarnaujamoje teritorijoje.

Balandžio 5 d. nustatyta 10 vairuotojų, kurie viršijo leistiną greitį daugiau kaip dvidešimt, bet ne daugiau kaip trisdešimt kilometrų per valandą, vienas – daugiau kaip trisdešimt, bet ne daugiau kaip keturiasdešimt kilometrų per valandą, trys – daugiau kaip keturiasdešimt, bet ne daugiau kaip penkiasdešimt kilometrų per valandą ir vienas – daugiau kaip penkiasdešimt kilometrų per valandą.

Pastarajam bus atimta teisė vairuoti vieną mėnesį.

Vykdant prevencinę priemonę, policijos pareigūnams važiuojant iš Mažeikių link Telšių, ties Nevarėnų mstl., buvo pastebėtas į priešingą pusę, link Mažeikių, važiuojantis automobilis angliškais valstybiniais numeriais, kuris kovo 14 d. buvo sustabdytas Telšiuose, Muziejaus g., ir jame buvo rasta galimai narkotinės medžiagos, o vairuotojas apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų. Pareigūnai apsisukę, ėmė vytis dideliu greičiu lekiantį automobilį.

Gaudynės tęsėsi apie 19 km.

Automobilis buvo pastebėtas sustojęs pravažiavęs Mažeikių r., Tirkšlių mstl., atsitrenkęs į kelio ženklą. Vairuotojo automobilyje nebebuvo. Tačiau gero fizinio pareigūnų pasirengimo dėka, pažeidėjas buvo greitai sugautas. Vyras, gimęs 1988 m., gyvenantis Mažeikiuose, paaiškino, kad bėgo, nes yra praradęs teisę vairuoti.

Jam buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas už pasitraukimą iš eismo įvykio vietos ir vairavimą neturint teisės vairuoti, automobilis nedraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, neatlikta valstybinė techninė apžiūra. Taip pat buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas už teisėtų pareigūnų reikalavimų nevykdymą, rašoma Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų penktadienį paviešintame pranešime.

Balandžio 11 d. taip pat vykdyta greičio kontrolė, kurios metu užfiksuoti 9 nustatyto greičio viršijimo daugiau kaip dvidešimt, bet ne daugiau kaip trisdešimt kilometrų per valandą, atvejai, 4 – daugiau kaip keturiasdešimt, bet ne daugiau kaip penkiasdešimt kilometrų per valandą.

Vienas iš jų – pradedantysis vairuotojas, kuriam atimta teisė vairuoti 6 mėnesiams, važiavo viršydamas greitį 42 kilometrus per valandą gyvenvietėje, du – daugiau kaip penkiasdešimt kilometrų per valandą atvejai su teisių atėmimu, vienai pradedančiajai vairuotojai, kuri viršijo pritaikius paklaidą 58km/h, atimtas vairuotojo pažymėjimas vieniems metams, kitam, kuris viršijo greitį pritaikius paklaidą 60 km/h, vairuotojo pažymėjimas atimtas vienam mėnesiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius