Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 17 /2020 02 18

Jurbarke dvylikametis su sulaužytu krūtinkauliu paliktas gulėti ant žemės

Sumuštas, sulaužytu krūtinkauliu ir paliktas vienas gulėti ant žemės. Taip dvylikamečiui baigėsi pirmoji treniruotė „Panteros“ kovos menų klube. Berniuką sumušė metais vyresnis klubo auklėtinis, dėl smurto jau turėjęs reikalų su policija.
Kumštis
Kumštis / Wikimedia.org nuotr.

Pasak nukentėjusio berniuko mamos, vaiką į mišrių kovos menų treniruotes Jurbarke esančiame „Panteros“ sporto klube ji nuvedė mokykloje radusi reklaminį lankstinuką.

Moteris vylėsi, kad sūnui treniruotės patiks, suteiks pasitikėjimo, jis sutvirtės fiziškai.

„Buvo ketvirtadienis, vasario 6-oji. Nuvežiau sūnų, pakalbėjome su treneriu, užpildėme anketą. Dar paprašiau, kad užmestų į vaiką akį, nes jis, nors ir šeštokas, bet toks smulkus, kad su antrokėliu galima sumaišyti“, – pasakojo jurbarkietė.

Moteris tikina, kad galbūt dėl motiniškos nuojautos, visą valandą – tiek, kiek truko treniruotė – jai buvo neramu.

„Treniruotė turėjo baigtis penktą. Atvažiavau dešimt minučių prieš ir radau savo vaiką prie pastato gulintį ant šlapios žolės.

Verkiantį, vos pakvėpuojantį ir sunkiai kalbantį. Nusivežiau jį į ligoninės priimamąjį, ten peršvietė ir paaiškėjo, kad sulaužytas krūtinkaulis.

Iškart į Kauno klinikas išsiuntė. Dabar jau esame namie, bet mažiausiai mėnesį vaikas turės pragulėti ant lentos – griežtai gulimasis režimas“, – pasakojo mama.

Sporto klubas „Pantera“: esame atsakingi už įvykį

Komentarą apie situaciją išplatino ir sporto klubas „Pantera“.

„Vos prasidėjus treniruotei naujai atėjęs vaikas pasiskundė treneriui, kad rūbinėje dar prieš užsiėmimą, kitas berniukas jį nuskriaudė. Treneris apžiūrėjo vaiką, jis pasijautė geriau, norėjo toliau sportuoti, bet treneris liepė pabūti ramiai ir stebėti treniruotę. O kitam berniukui, kuris klubą lanko neseniai, paaiškino, kad taip elgtis negalima, šis atsiprašė.

Toliau įprastai vyko treniruotė, jos pabaigoje vaikai paprašė visi kartu nusifotografuoti, tarp jų buvo ir treniruotę stebėjęs berniukas. Tada treneris visus išleido namo. Kitą dieną sužinojus, jog nukentėjusysis patyrė didesnę traumą ir pasikalbėjus su mokyklos vadovybe apie nusižengusį vaiką ir jo netinkamą elgesį mokykloje, buvo nuspręsta jį pašalinti iš klubo. Tą pačią dieną įvyko susirinkimas, kuriame dalyvavo vaikų gerovės komisija, abiejų vaikų tėvai, treneris bei mokyklos vadovybė.

Susirinkimo metu buvo nutarta, kad mokykla klubui suteiks mokinių charakteristikas, į kurias bus atsižvelgta priimant vaikus į užsiėmimus. Apgailestaujame dėl susidariusios situacijos. Bendraujame ir su nukentėjusio vaiko mama, esame pasiūlę visokeriopą pagalba tiek finansinę, tiek bet kokią, kurios gali prireikti berniukui. Už įvykį esame atsakingi ir tikrai labai gaila, kad taip nutiko. Tai pirma tokia situacija per 20 metų dirbant klube treneriu... Imsimės visokeriopų priemonių, kad tai nepasikartotų. Kaip ir minėjome, bendraujame su nukentėjusio šeima ir ji teigė, kad vaiko sveikata gerėja, taip pat, pasak mamos, vaikui pati treniruotė patiko ir pasveikęs žada atvykti sportuoti į mūsų klubą“, - teigia sporto klubas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius