Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikų gelbėti Vilniuje skubėdami policijos patruliai pateko į avariją, trys žmonės sužeisti (nuotraukos, papildyta 15.47 val.)

Trys žmonės nukentėjo pirmadienio popietę Vilniuje susidūrus policijos patruliniam automobiliui su kita mašina. Pirminiais duomenimis, pareigūnai skubėjo gelbėti į bėdą patekusių vaikų.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Avarijos vietoje
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Avarijos vietoje

Avarija įvyko Laisvės pr. ir T.Narbuto g. sankryžoje. Su šviesos ir garso signalais skubantys policijos patruliai susidūrė su automobiliu „VW Passat“.

Pirminiais duomenimis, policijos patrulis buvo pasiųstas į S.Stanevičiaus g. Žmonės bendruoju pagalbos telefonu informavo, kad daugiabutyje kilo gaisras, o degančiame bute likę du vaikai negali išeiti.  Šaltinių teigimu, „skambučių buvo labai daug“. Policijos patruliai į iškvietimą nuskubėjo įsijungę šviesos ir garso signalus.

Laisvės pr. ir T.Narbuto g. sankirtoje skubančio policijos automobilio nepraleido „VW Passat“. Po avarijos medikų pagalbos prireikė dviem „Volkswagen“ važiavusiems žmonės. Medikų pagalbos prireikė ir vienam policijos pareigūnui.

Po susidūrimo į gaisrą buvo pasiųstas kitas policijos ekipažas. Vėliau pareigūnai pranešė, kad vaikai per gaisrą nenukentėjo, jie buvo išgelbėti.

Papildyta 15.47 val.: Vilniaus policija dėl šios avarijos išplatino pranešimą, kuriame rašoma, kad avarija įvyko apie 15 val.

„Policijai buvo pranešta, kad S.Stanevičiaus g. namo bute kilo gaisras, bute yra mažamečių vaikų. Nors visi kiti eismo dalyviai, laikydamiesi nustatytos tvarkos, praleido į skubų iškvietimą vykstantį policijos ekipažą, „Volkswagen“ vairuotojas, pirminiais duomenimis, nepaisė savo pareigų, todėl nukentėjo du iš trijų „Volkswagen“ automobiliu važiavusių asmenų“, – rašoma policijos pranešime.

Nors policija informuoja, kad išsiskleidus saugos pagalvėms pareigūnai nenukentėjo, 15min.lt fotografas Julius Kalinskas iš įvykio vietos praneša, kad vienas pareigūnas šlubčioja. Jį medikai pasikvietė į savo automobilį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius