Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikų psichologės vėl pasibeldė į Neringos Venckienės namus Garliavoje

Antradienį Garliavoje, N.Venckienės namuose, gyvenančią Drąsiaus Kedžio dukterį aplankė Kauno rajono Vaiko teisių apsaugos skyriaus atsiųstos psichologės. Jos tyrė mergaitės psichologinę būklę, išvadas pateiks Vaiko teisių apsaugos tarnybai.
Vaikų psichologė Garliavoje.
Vaikų psichologės Garliavoje lankėsi jau ne kartą. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prie Kedžių ir Venckų namų susirinkęs būrelis D.Kedžio gerbėjų psichologes sutiko taikiai, nors  jų atžvilgiu nėra nusiteikę palankiai. D.Kedžio teta Audronė Skučienė tvirtino, kad psichologė hipnotizavo mergaitę, neva bandydama ją įkalbėti, kad sutiktų grįžti pas savo motiną Laimutę Stankūnaitę.

L.Stankūnaitė prašo atnaujinti pasimatymus su dukra, tačiau tai bus svarstoma tik po psichologių išvadų. Tikimasi, kad jos bus pateiktos trečiadienį.

Kėdainių rajono apylinkės teismo pirmininkas Vitalijus Kondratjevas praėjusių metų gruodžio 16 d.  nusprendė, kad D.Kedžio dukra per 14 dienų turi būti grąžinta L.Stankūnaitei. Tačiau teismo sprendimas iki šiol neįvykdytas.

Laikinoji mergaitės globėja, D.Kedžio sesuo, teisėja Neringa Venckienė, pareiškė, kad  vaikas nenori gyventi su motina, todėl prievarta jo L.Stankūnaitei neatiduos.

Ji taip pat pareikalavo, kad būtų nušalinta Kėdainių rajono teismo sprendimą vykdymą užtikrinti įpareigota antstolė Sonata Vaicekauskienė, neva esanti šališka.

N.Venckienės skundą dėl antstolės S.Vaicekauskienės nušalinimo nagrinės Kėdainių rajono apylinkės teismo teisėjas Bronius Varsackis, kuris 2010 metais priėmė sprendimą D.Kedžio dukrą grąžinti motinai Laimutei Stankūnaitei.

Po lemtingo B.Varsackio sprendimo  prie teisėjos N.Venckienės ir D.Kedžio tėvų namų Garliavoje susibūrė protestuotojų minia, neleidusi atiduoti mergaitės motinai.

Nors teisėjo V.Kondratjevo sprendimu mergaitė turėjo nuolat susitikti ir bendrauti su motina, įvyko vos keli susitikimai. Ir tik tuomet, kai L.Stankūnaitė apsilankė jai anaiptol nesvetinguose N.Venckienės namuose, kur dabar gyvena vaikas.

Mergaitė vykti į pasimatymus su motina Kauno policijos patalpose atsisakė, vaiko teisių apsaugos tarnybų darbuotojams nepavyko surengti susitikimo ir Garliavos mokykloje, kur mokosi D.Kedžio ir L.Stankūnaitės dukra.

L.Stankūnaitė įsitikinusi, kad N.Venckienė ir kiti D.Kedžio giminaičiai tyčia prieš ją nuteikia vaiką.

D.Kedžio artimieji tvirtina, kad mergaitė esą prisimena, kaip L.Stankūnaitė leido pedofilams seksualiai išnaudoti savo dukrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius