Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2023 03 29

Vaikų tvirkinimu ne pirmą kartą kaltinamas R.Jakštys vėl nepasirodė teisme – kaimynai jį akylai seka

VšĮ „Mokinio karjera“ generalinis direktorius, žinomas mentorius bei moksleivių kelionių į užsienį organizatorius Remigijus Jakštys trečiadienį vėl nepasirodė Kauno apylinkės teisme. Byla, kurioje jis kaltinamas paauglių tvirkinimu, vis nepradedama nagrinėti. Šiai skandalingai istorijai iškilus į viešumą, akyliau šį jaunuolį ėmė sekti ir jo kaimynai.
Remigijaus Jakščio byla
Remigijaus Jakščio byla teisme / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Kovo 12 dieną 15min publikavo straipsnį apie 24-erių metų kaunietį Remigijų Jakštį, visuomenėje kūrusį po laiminga žvaigžde gimusio ir dar mokykloje sėkmingos bendrovės direktoriumi tapusio jaunojo verslininko įvaizdį.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Remigijus Jakštys
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Remigijus Jakštys

Išgarsėjo jis dėl įvairios veiklos ir nuolatinio darbo su mokiniais, netgi įkūrė jiems skirtą karjeros akademiją VšĮ „Mokinio karjera“. Įstaiga skelbėsi įgyvendinanti programas moksleiviams, kurių metu šie galėjo neatlygintinai praktikuotis ir susipažinti su skirtingomis darbo sritimis.

R.Jakštys praktikantus veždavosi į kelionės, apgyvendindavo juos savo bute Kaune. Besipraktikuojančių nepilnamečių tėvams buvo brėžiama savarankiško gyvenimo mokyklos iliuzija.

Vaikinas mėgdavo lankytis įvairiose plačiai duris jam atvėrusiose Lietuvos mokyklose, kur vesdavo paaugliams motyvacines paskaitas, organizuodavo keliones mokinių grupėms.

Tad neseniai plačiai apskriejusi žinia apie tai, jog įkurta karjeros agentūra moksleiviams R.Jakštys, kaip įtariama, naudojosi kaip galima priedanga vaikams tvirkinti, šokiravo ne vieną.

Uždraudė artintis prie vaikų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje