Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikus prikaitusiame automobilyje palikusi vilnietė sulaukė policijos nuobaudos

Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas antradienio pavakarę informavo apie didelio visuomenės dėmesio susilaukusio įvykio baigtį. Moteris, paskutinę pavasario dieną per savo neapdairumą vos nepražudžiusi dviejų vaikų, sulaukė pareigūnų įspėjimo.
Pilietiška moteris, pastebėjusi be priežiūros automobilyje kepančius vaikus, iškvietė policiją: motina „nesuprato problemos rimtumo“
Pilietiška moteris, pastebėjusi be priežiūros automobilyje kepančius vaikus, iškvietė policiją: motina „nesuprato problemos rimtumo“ / Indrės nuotr.

Šių metų gegužės 31 d. viešojoje erdvėje pasirodė informacija, kad Vilniuje, netoli Lietuvos Edukologijos universiteto pastatytame automobilyje, karštą vasaros dieną du mažamečiai vaikai kurį laiką buvo palikti be priežiūros.

Pradėję administracinio nusižengimo bylos teiseną, ištyrę įvykio aplinkybes, apklausę motiną ir liudytojus, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai motinai šiandien paskyrė nuobaudą – įspėjimą.

Motina sutiko, kad paliko vaikus be priežiūros, tačiau patikino, kad vaikai buvo palikti tik trumpam ir jautėsi gerai.

15min praėjusią savaitę pasakojo, kaip pavojingus paliktus mažylius išgelbėjo neabejinga praeivė. Maža to, pilietiškai nusiteikusi moteris po šio įvykio papasakojo visą istoriją feisbuke, nepamiršdama suformuluoti ir moralo. „Iki šiol negera... Tų vaikų nusilpę kūneliai ir liūdnos akys stovi atminty. Taip norisi imti ir rėkti – „tėvai, ar jums maža praėjusių metų nelaimių? Kiek dar vaikų turės mirti ar patirti kančias, kol galų gale įsikalsit sau į galvą???“

Juk ne tik kaitra, saulė ir pan., bet gi mažyliai ir saugos diržais sugeba užsismaugti. Negi pasiekėme tokį lygį, kada koncertai, pramogos ar reikalai yra svarbiau už mūsų pačių vaikus?“, – tuomet baisėjosi vilnietė Indrė, kurios kritikai bei susirūpinimui neliko abejinga ir Vilniaus apskrities policija, nedelsiant pradėjusi tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius