Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vairuotojai vis dažniau patys fiksuoja Kelių eismo taisyklių pažeidimus

Šių metų vasario mėnesį policija gavo 79 pranešimus apie eismo įvykius Kauno rajono teritorijoje.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus nuotr.

Iš minėto skaičiaus 5 kartus buvo pranešta apie sužalotus eismo dalyvius, tačiau pasitvirtino tik 4. Sužaloti  asmenys atsipirko lengvais įdrėskimais, nesudariusiais pagrindo pradėti ikiteisminį tyrimą. Nukentėjo vienas pėsčiasis, vienas dviratininkas bei trys keleiviai, iš jų du mažamečiai buvo pristatyti į gydymo įstaigą, tačiau nenustačius sužalojimų išleisti į namus. Vasario mėnesį Kauno rajono keliuose nežuvo nė vienas eismo dalyvis.

Kauno apskrities VPK praneša, kad gauti 74 pranešimai apie Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Ši informacija gaunama iš vairuotojų, matančių pažeidimą ir skambinančių telefonu 112, arba elektroniniu paštu per interneto svetainę „e-policija“. Dažnai pridedama vaizdinė medžiaga. Ypatingai padaugėjo pažeidimų, užfiksuotų eismo įvykių registratoriais, perdavimas policijai. 

Avaringiausiomis rajono vietomis išlieka Vytauto gatvė Garliavoje, privažiavimai prie Noreikiškių gyvenvietės, čia eismo dalyvių reikalingas ypatingas atsargumas ir dėmesys nuo 7 val. iki 8.30 val. bei nuo 16 val. iki 18.30 val.

Policija primena, kad iki kovo mėnesio pabaigos Kauno rajono teritorijoje policijos pareigūnai vykdo prevencinę saugaus eismo priemonę, orientuotą į pėsčiųjų eismo dalyvių daromus pažeidimus, todėl policija prašo visų kelyje elgtis atsakingai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius