Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vairuotojo pažymėjimo neturintis, visiškai girtas ir tūkstantinėmis baudomis jau ne kartą baustas užsispyręs žemaitis vėl sukėlė avariją, šį kartą Telšiuose sudaužyti trys automobiliai

Telšių policija niekaip negali išauklėti vieno užsispyrusio žemaičio, kad vairuoti girtam ir be vairuotojo pažymėjimo nedera. Jau mažiausiai keturis kartus dėl to tūkstantinėmis baudomis baustas vyras antradienį Telšiuose vėl sukėlė avariją ir sudaužė tris automobilius. Kaip jau įprasta, vyriškis buvo visiškai girtas.
Įspėjimas
Įspėjimas / Photos.com nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Kaip informuoja Telšių apskrities VPK, antradienį apie 8.10 val. Telšiuose, Luokės-Kauno-Saulėtekio gatvių nereguliuojamoje sankryžoje, automobilio „VW Sharan“ vairuotojas R.Š. (gim. 1972 m.), gyvenantis Telšių r., Viešvėnuose, būdamas neblaivus (jam nustatytas sunkus girtumas - 2,81 prom.), neturėdamas teisės vairuoti transporto priemones, sukdamas į kairę, nepraleido priešinga kryptimi važiavusio automobilio „Audi 80“, vairuojamo R.B. (gimusi 1977 m.). Automobiliai susidūrė.

Po susidūrimo „VW Sharan“ nuo smūgio nuskriejo į šalį ir dar trenkėsi į stovėjusį automobilį „Mercedes Benz E 280“, vairuojamą L.Z. (gim. 1949 m.).

Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, tačiau apgadinti trys automobiliai.

Policija praneša, kad avariją sukėlęs R.Š. yra spalvinga asmenybė. Vyriškis vairuotojo pažymėjimo niekada neturėjo, tačiau vairuoti automobilius vis veržiasi. Dėl to jis jau ne kartą buvo baustas. 2007 m. spalį jis vairavo neblaivus ir be vairuotojo pažymėjimo. Tąkart jam buvo skirta 4 tūkst. litų bauda.

Po mėnesio vyras vėl įkliuvo prie vairo. Ir vėl jis buvo neblaivus, be vairuotojo pažymėjimo. Skirta 5 tūkst. litų bauda.

2009 m. kovą neblaivus ir be vairuotojo pažymėjimo jis sukėlė avariją. Skirta 5 tūkst. litų bauda.

2009 m. lapkritis – R.Š. ir vėl sėdo prie vairo. Ir vėl jis buvo neblaivus, be vairuotojo pažymėjimo. Tąkart jam skirtos 25 paros arešto bei konfiskuotas automobilis.

Antradienį paaiškėjo, kad nei tūkstantinės baudos, nei areštinė, užsispyrusio žemaičio neįtikino, jog vairuoti be vairuotojo pažymėjimo, o tuo labiau girtam, nevalia.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Viską siųskite adresu 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius