Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaišvydavoje girtutėlis „Saab“ vairuotojas apsivertė lygioje vietoje

Pirmadienio popietę gautas pranešimas apie apsivertusį automobilį Kauno rajone, Vaišvydavos gyvenvietėje. Avarijos metu žmonės nenukentėjo. Už pusvalandžio daugiau nei 3 promiles „įpūtė“ ir Kaune sustabdytas vairuotojas.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pirmadienį apie 13 valandą skubios pagalbos telefonu buvo pranešta apie avariją Kauno rajone esančioje Vaišvydavoje.

Piliuonos gatvėje tiesiame kelio ruože nuo kelio nuvažiavo ir apsivertė automobilis „Saab“. Laimė, avarijos metu žmonės nenukentėjo.

Tačiau atvykus gelbėtojams paaiškėjo tikroji eismo įvykio priežastis – apie 30 metų amžiaus vairuotojas į alkoholio matuoklį „įpūtė“ 3,25 promilės.

Maždaug už pusvalandžio po šio įvykio Kaune, V.Krėvės prospekte pilietiškas gyventojas pastebėjo ir sustabdė galimai neblaivų „Volkswagen“ vairuotoją.

Įvykio liudininko nuotr./Įvykio vietoje: sulaikyti, kaip pagrįstai įtarta, girtą VW vairuotoją (nuotr.) policijai padėjo saugos tarnybos „ES security“ darbuotojas.
Įvykio liudininko nuotr./Įvykio vietoje: sulaikyti, kaip pagrįstai įtarta, girtą VW vairuotoją (nuotr.) policijai padėjo saugos tarnybos „ES security“ darbuotojas.

Atvykę pareigūnai patikrino jo blaivumą, vyrui nustatytas daugiau nei 3 promilių girtumas.

Kaip skelbia Kauno VPK, birželio 15 d. 13.42 val. Kaune, V.Krėvės pr. ir Partizanų g. sankryžoje, sustabdytas automobilis „VW Touran“, kurio vairuotojui (gim. 1985 m.) nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,92 promilės. Beje, pirmojo pūtimo rezultatas buvo dar įspūdingesnis: 3,05 promilės.

VIDEO: Kaune sulaikytas vairuotojas įpūtė 3 promiles

Abiem vairuotojams nustatytas sunkus girtumo laipsnis, bet kokiu atveju, promilių buvo daugiau, nei pusantros. Tad už tai jie bus traukiami baudžiamojon atsakomybėn. Gresia bauda nuo 579 iki 868 eurų, teisės vairuoti transporto priemones atėmimas, netgi automobilių konfiskavimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius