-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaivaduose girtas vairuotojas „pakabino“ BMW X5 ant laimingo kelio linkinčio reklaminio stendo

Šeštadienio popietę Panevėžio pašonėje esančioje Vaivadų gyvenvietėje, Lėvens gatvėje ant reklaminio stendo užskriejo BMW X5. Vairuotojas iš avarijos pasišalino, tačiau vyrą pastebėję liudininkai jį surado netoli įvykio vietos.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Avarija įvyko tuomet, kai BMW visureigio vairuotojui nepavyko pataikyti į greta Lėvens gatvės esančios parduotuvės „Pas Katiną“ aikštelę. X5 rėžėsi į laimingo kelio linkintį reklaminį stendą.

Visureigis nuvertė masyvų stendo pagrindą ir ant jo pasikabino. Po avarijos automobilio vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino, tačiau netrukus buvo surastas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Policijos pareigūnams dirbant įvykio vietoje atsirado liudininkė. Moteris teigė, kad šio BMW vairuotojas prieš avariją apsivogė greta esančioje IKI parduotuvėje.

Moters teigimu, ji pasivijo prekes išsinešusį vyrą, atėmė keletą pirkinių, tačiau šis užvedė automobilį ir išvažiavo. Po kelių akimirkų BMW jau kabojo ant už poros šimtų metrų esančio reklaminio stendo.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Liudininkė taip pat nurodė, kad BMW vairavęs vyras šiuo metu yra visai šalia avarijos vietos – parduotuvės „Pas Katiną“ lauko kavinėje.

Ten apsilankę policijos pareigūnai vyrą aptiko vartojantį alkoholį su moterimi. Asmuo su dama ramiausiai gėrė putojantį vyną ir net nekreipė dėmesio į tai, kad avarijos vietoje jau dirba policija.

VIDEO: Vaivaduose BMW užlėkė ant reklaminio stendo

Vyras pakluso policijos pareigūnų reikalavimams eiti kartu į tarnybinį automobilį. Jam alkoholio matuokliu buvo nustatytas sunkus, 2,86 promilės girtumas.

Liudininkė patvirtino, kad tai tas pats vyras, kuris apsivogė, sėdo prie vairo ir patyrė avariją. Pažeidėją užfiksavo ir parduotuvės vaizdo stebėjimo kameros.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Sulaikytas vyras neigė, kad vairavo visureigį. Jis išvežtas į ligoninę, kur bus atliktas jo kraujo tyrimas. Pažeidėjas sulaikytas dviem paroms.

Tuo metu BMW X5 priverstinai išgabentas į aikštelę saugojimui. Tiesa, techninės pagalbos darbuotojui teko nemenka užduotis visureigį nukelti nuo reklaminio stendo taip, kad transporto priemonė nepatirtų dar didesnių apgadinimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius