Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaizdo įrašas paneigė versiją dėl savaiminio „Seat“ gaisro Panevėžyje: kameros užfiksavo padegėją

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Panevėžyje sudegė „Seat“. Kaip vėliau paaiškėjo, gaisras sukeltas tyčia.
Padegimas Panevėžyje
Padegimas Panevėžyje / Stop kadras

Naktį apie 3 val. Panevėžyje, Dainavos gatvėje kilęs gaisras yra padegimas. Tą byloja 15min redakciją pasiekusi vaizdo medžiaga. Joje užfiksuotas asmuo, einantis prie stovinčių automobilių. Nors veiksmas vyksta už medžių ir sunku įžiūrėti tikslius įtariamojo veiksmus, esmę suprasti galima.

Asmeniui priėjus prie „Seat“ automobilio pasirodo liepsnos priekyje. Netrukus asmuo nueina ir prie galinės automobilio dalies, ten taip pat pliūpteli ugnis.

VIDEO: Panevėžyje padegtas „Seat“

Po to asmuo skubiai pasišalina, tačiau pusiaukelėje sustoja. Panašu, kad pirmu bandymu automobilio padegti jam nepavyko, todėl asmuo grįžta prie automobilio ir tuomet savo veiksmus pakartoja. Automobilį vėl apėmus liepsnoms asmuo pasišalina.

Iš pradžių buvo manoma, kad automobilis galėjo užsidegti pats, kadangi turėjo techninių elektros įrangos problemų dėl kurių išvakarėse buvo remontuojamas autoservise. Tačiau pasirodžius šiai vaizdo medžiagai jokių abejonių dėl tikrosios įvykio versijos nebekyla.

Gaisro metu ne tik sudegė „Seat“, bet ir apdegė greta jo stovėjęs automobilis „Citroen“. Policijos pareigūnai aiškinsis, kas ir dėl kokių priežasčių įvykdė šį nusikaltimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius