Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaizdo įrašas: Vilniuje automobilio partrenktas pėsčiasis atsistojo ir net nežvilgtelėjęs į vairuotoją nuėjo savo keliais

Keistą incidentą užfiksavo Vilniaus gatves stebinčios vaizdo kameros. Miesto centre automobilis partrenkė degant žaliam šviesoforo signalui per gatvę ėjusį pėsčiąjį. Šis atsistojo ir net nežvilgtelėjęs į vairuotoją nuėjo savo keliais tarsi nieko ir nebūtų atsitikę.
Automobilis partrenkė pėsčiąjį
Automobilis partrenkė pėsčiąjį / Stop kadras iš vaizdo medžiagos

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Incidentas įvyko praėjusią savaitę Kalvarijų g. ir Šeimyniškių g. sankryžoje. Kalvarijų g. užsidegus žaliam šviesoforo signalui per gatvę pradėjo eiti pėstieji.

Tuo pat metu iš Šeimyniškių g. į Kalvarijų g. pasuko ir baltas automobilis.

„Suko net nežiūrėdamas, kas darosi aplinkui“, – vėliau sakė policijos pareigūnai.

Automobilis partrenkė per gatvę einantį pėsčiąjį. Šis iš karto atsistojo, perbraukė ranka per kelnes, tarsi jas valytųsi, ir nuėjo savo keliais nė pusės žodžio nepasakęs vairuotojui.

Vaizdo kameros užfiksavo, kad žmogų partrenkęs automobilis dar kurį laiką stovėjo įvykio vietoje, tarsi vairuotojas lauktų grįžtančio nelaimėlio. Tačiau šis taip ir nepasirodė.

Vaizdo medžiagą galite peržiūrėti žemiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius