-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaizdo kamera naminės prekeivio neapsaugojo

Klaipėdos policijos Prevencijos skyriaus pareigūnai viename Plytų gatvės kieme prie automobilio sulaikė gerai žinomą naminės degtinės prekeivį, nešiną dviem 5 litrų talpos plastikiniais indais, pilnais skysčio su specifiniu naminės degtinės kvapu.
Namo laiptinėje įrengta vaizdo stebėjimo kamera, kurios padedamas vyriškis tiesiai iš buto stebi situaciją laiptinėje.
Namo laiptinėje įrengta vaizdo stebėjimo kamera, kurios padedamas vyriškis tiesiai iš buto stebi situaciją laiptinėje. / KVPK nuotr.

Ankstyvą tos pačios dienos rytą pareigūnai jau buvo apsilankę pas minėtą pilietį, tačiau sulaikyti su įkalčiais tą kartą jo nepavyko: Plytų gatvės „taškas“ itin akylai saugomas klientų, o namo laiptinėje įrengta vaizdo stebėjimo kamera, kurios padedamas vyriškis tiesiai iš buto stebi situaciją laiptinėje.
 
Jo teigimu, jis ne kartą buvęs apvogtas, tad kamerą įsirengęs saugumo sumetimais. Tačiau pareigūnai vis įsitikina, jog vaizdo kamera piliečiui reikalinga toli gražu ne apsisaugojimui, tačiau siekiant išvengti atsakomybės už nelegalią veiklą.

Sulaikytas su įkalčiais, vyriškis ilgokai spyriojosi, paprašytas leisti įsitikinti, ar namie nelaiko daugiau nelegalaus gėrimo. Užėjus į butą, jame vis dar smilko aitrus naminukės kvapas, tačiau namuose laikytą „gėrį“ paslaugi vyriškio sutuoktinė jau buvo išpylusi, o pastalėje rasti tik tuščių įvairios talpos buteliukų pilni plastikiniai maišai.

Šeima gerai žinoma policijos pareigūnams: vyriškis jau ne kartą yra žadėjęs pareigūnams mesti nešvarų verslą, bet vis nesiryžta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius