Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vakaro avarija Vilniaus centre: sužaloti du žmonės (nuotraukos)

Du žmonės buvo sužaloti antradienio vakarą Vilniaus centre susidūrus dviems automobiliams.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Nelaimė apie 18 val. įvyko A.Goštauto g. ties vadinamuoju „Verslo trikampiu“. Į stabtelėjusio automobilio Nissan Sunny galą trenkė visureigis Jeep Grand Cherokee. Nuo smūgio Nissan apsisuko ir nuskriejo ant šaligatvio.

„Tiesiog pasukti į kairę norėjau. Pristabdžiau ir smūgis. Po to mašinoje sėdėjau kokias penkias minutes iš jos nelipdamas. Tiesiog nesupratau, kur esu“, - įvykio vietoje 15min.lt žurnalistui pasakojo automobilio Nissan vairuotojas.

Automobilio Jeep vairuotojas įvykio vietoje 15min.lt žurnalistui sakė, kad jis į kitą mašiną trenkėsi, nes nesuprato, ką daro jos vairuotojas.

„Iš pradžių bandė sukti į kairę, paskui persigalvojo. Toks jovalas gavosi, o aš nespėjau sustoti“, - sakė Jeep vairuotojas.

Avarija iš pradžių atrodė tarsi paprastas eismo įvykis, kuriame žmonės nenukentėjo. Tačiau po kiek laiko Nissan vairuotojas pasijuto blogai. Jis teigė, kad pradeda raibuliuoti akyse. Blogai pasijuto ir Nissan keleivė. Jai pradėjo skaudėti nugarą.

Iškviesti greitosios pagalbos medikai abu nukentėjusiuosius nuvežė į ligoninę. Vilniaus policija dėl avarijos pradėjo tyrimą. Per jį ir turėtų paaiškėti tikslios avarijos priežastys.

Automobilis Nissan po nelaimės naudojimui nebetinkamas, nes sudaužytas visas jo galas. Tuo tarpu Jeep beveik nenukentėjo. Apgadintos jo priekinės apdailos grotelės, tačiau net radiatorius liko sveikas. Visureigio vairuotojas įvykio vietoje svarstė, kad mašinos remontas jam neturėtų kainuoti daugiau kaip 600 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius