-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 09 /15:55

Varėnos rajone rastas sudegęs dingusio sargo VW ir kūnas bagažinėje: policija prašo atsiliepti ką nors mačiusius

Antradienį apie 10 val. Varėnos rajono miške rastas sudegęs „VW Touran“, o automobilyje – sudegusio žmogaus kūnas. Tikriausiai tai sekmadienį Trakų rajone dingęs vyras Marijanas Siniavskij. Automobilį aptiko Pirčiupių girininkas. Vilniaus policija prašo atsiliepti tuos, kurie važiavo pro šias apylinkes ir gali suteikti bet kokios informacijos.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Vidmanto Balkūno/15min nuotr. ir asmeninio archyvo nuotr.

Vilniaus policijos vadovas Saulius Gagas 15 val. 30 min. žiniasklaidai pranešė, kad greičiausiai kūnas yra dingusio sargo, tačiau tai patvirtins ekspertai.

„Logiškai mąstome, kad tai bus minėtas apsauginis. Policija tęsia darbą, analizuoja surinktą informaciją, bendradarbiauja su Kriminalinės policijos biuro pareigūnais“, – sakė S.Gagas.

Vyras mįslingomis aplinkybėmis dingo Mamavio kaime. Vienoje įmonėje sargu dirbusio M.Siniavskij buvo pasigesta sekmadienio rytą. Kartu dingo ir jo automobilis „VW Touran“, kurio valstybiniai numeriai tokie patys kaip sudegusio automobilio.

Dingusio vyro sūnus 15min anksčiau pasakojo, kad tėvo darbo patalpose buvo rasta nemažai kraujo ir grumtynių žymių.

Įtariama, kad vyro kūnas buvo įkeltas į pagrobto automobilio bagažinę. Užpuolikai bandė užmaskuoti savo paliktus pėdsakus.

Sudegęs automobilis rastas miško masyve, esančiame maždaug 10 km nuo Mamavio kaimo. Kol kas įtariamųjų šioje byloje nėra.

Vietiniai apylinkių gyventojai žiniasklaidai yra užsiminę apie iš statybviečių vagiamą dyzeliną. S.Gagas šios informacijos nepatvirtino.

„Tie duomenys yra analizuojami. Kadangi reikia peržiūrėti registrus, patikrinti tą informaciją“, – paklaustas apie dyzelino vagystes sakė Vilniaus policijos vadas.

S.Gagas taip pat paprašė visuomenės pagalbos: „Prašau visų, gal kas matė, važiavo pro tą kelią, kreiptis į policiją“.

VIDEO: Galimai sudeginto sargo sūnus: policija mums nieko nesako

Rado girininkas

Sudegusį „VW Touran“ aptiko Pirčiupių girininkas. Kaip jis pasakojo 15min, automobilis buvo visiškai suniokotas.

„Viskas buvo išdegę, vidus, padangos sudegusios. Pažiūrėjau viduje, bagažinėje pamačiau žmogaus kaulus, kaukolę“, – sakė vyras.

Anot girininko, automobilis buvo nutolęs maždaug pusę kilometro nuo pagrindinio kelio, jungiančio Jašiūnus ir Pirčiupius.

„Ryte mūsų miškovežiai gamino skiedras, mes atvažiavome parodyti, kur randasi ta mediena. Ir mišku važiuodami pamatėme automobilį, jis buvo prie pat kvartalinės linijos, gal 10 metrų nutolęs. Pranešiau 112, policija susisiekė su manimi ir atvyko“, – pasakoja jis.

Kaip informavo įvykio vietoje dirbantis 15min fotožurnalistas Vidmantas Balkūnas, maždaug kelios minutės prieš 14 val. automobilio ištempti atvyko techninės pagalbos sunkvežimis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius