-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Varėnos rajone stirną pamačiusi BMW vairuotoja nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė, per avariją nukentėjo keleivė ir vaikas

Per avariją Varėnos rajone nukentėjo du žmonės. Stirnos pabūgusi BMW vairuotoja nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė. Po eismo įvykio moteris nesugebėjo rasti savo vairuotojo pažymėjimo, bus tiriama, ar ji avarijos metu buvo blaivi.
Stirna
Iliustracinė nuotrauka: stirna / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.

Penktadienį apie 22 val. Varėnos rajone, kelyje Merkinė–Leipalingis, Lenkijos Respublikos pilietė J.D. (gimusi 1986 m.), vairuodama nuosavą automobilį „BMW 520“, važiuodama nuo Varėnos link Leipalingio, nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir išbėgus stirnai išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, nuvažiavo nuo kelio ir keletą kartų vertėsi.

Alytaus apskrities VPK praneša, kad eismo įvykio metu apgadintas automobilis ir sužaloti du keleiviai: N.T. (gimusi 1987 m.) bei 2012 metais gimęs vaikas.

Nukentėjusiuosius greitoji medicinos pagalba išvežė į Suvalkų ligoninę. Po eismo įvykio vairuotoja neberado vairuotojo pažymėjimo, jai paimtas kraujas girtumo nustatymui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius