-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 26 /11:48

Varėnos rajono Sarapiniškių kaime su dviem šunimis dingusi 5-metė atsirado

Gausios Alytaus apskrities policijos, Viešojo saugumo tarnybos, Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai ieškojo penkiametės. Mergaitė kovo 25 d. apie 18 val. pabėgo iš namų, esančių Varėnos r., Varėnos sen., Sarapiniškių kaime ir visą naktį negrįžo. Kartu su savimi mergaitė išsivedė du šunis. Ketvirtadienį vaikas atsirado, jis gyvas ir sveikas. Policija paviešino filmuotą medžiagą apie paieškas.
Šlepetės
Asociatyvinė iliustracija / Photos.com

Atnaujinta 10.32 val.  Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad mažametė rasta, šiuo metu ją tiria ir prižiūri medikai.

Gausių Alytaus apskrities policijos, Viešojo saugumo tarnybos, Valstybės sienos apsaugos tarnybų dėka, penkiametė mergaitė rasta Varėnos r., Genionių kaime.

Mažametę ir du jos augintinius, sukančius sodybos link, pastebėjo paieškoje dalyvavę Alytaus kriminalinės policijos pareigūnai.

Pirminiais duomenimis, mergaitės sveikatai pavojaus nėra. Mažametę apžiūrėjo ir toliau globoja medikai. Mergaitės dingimo priežastis ir aplinkybes aiškinasi policija.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Česlovas Mulma dėkoja visoms Vidaus reikalų sistemos tarnyboms, prisijungusioms prie mažametės paieškos, operatyviai atlikusioms paieškos veiksmus ir suradusioms mergaitę: „Susitelkę, kaip viena komanda, pasiekėme geriausią rezultatą“.

VIDEO: Penkiametės mergaitės paieška
VIDEO: Sarapiniškėse pabėgusios penkiametės paieška iš VSAT sraigtasparnio

Pradžia. V.S. apie 100 cm ūgio, plaukai tamsūs. Išeidama iš namų ji vilkėjo mėlynos spalvos su spalvotomis juostelėmis megztuką, dėvėjo mėlynos spalvos tampres, avėjo rudos spalvos batus su kailiuku.

Kovo 25-osios vakare mergaitės ieškojo pasieniečių sraigtasparnis, kinologai su šunimis ir Varėnos rajono policijos pareigūnai.

Kovo 26-ąją, nuo pat ankstaus ryto mergaitės ieškojo daugiau kaip 130 pareigūnų į orą pakeltas sraigtasparnis, aplinkinės apylinkės „šukuojamos“ pasitelkiant tarnybinius šunis.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius