Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasario 16-ąją Panevėžyje didelę avariją sukėlęs vairuotojas – girtas ir be teisių

Ketvirtadienį apie 14 val. Panevėžyje, Stoties, Marijonų ir Pušaloto gatvių sankryžoje susidūrė trys automobiliai. Po avarijos į įvykio vietą išsiųstos visos specialiosios tarnybos, mat pranešta, jog yra sužeistų ir prispaustų asmenų.
Avarija Panevėžyje
Avarija Panevėžyje / 15min skaitytojo Raimondo nuotr.

15min žiniomis, avarija įvyko dėl „Audi 80” automobilį vairavusio vyro kaltės, kuomet jis chuliganiškai prieš sankryžą nusprendė lenkti kitus automobilius. Nesuvaldęs savo transporto priemonės jis kliudė kitoje sankryžoj pusėje buvusį „Honda“ visureigį ir kaktomuša dar trenkėsi į „Audi A6“ automobilį.

Smūgio būta stipraus, mat po avarijos automobilyje liko įkalintas jos kaltininkas. Atvykę ugniagesiai plėstuvais ir metalo karpymo žirklėmis sukarpė automobilį ir išlaisvino sužeistą vairuotoją bei perdavė jį medikams.

15min skaitytojo Raimondo nuotr./Avarija Panevėžyje
15min skaitytojo Raimondo nuotr./Avarija Panevėžyje

1990-aisias metais gimęs vyras dėl patirtų sužalojimų paguldytas į ligoninę. Kiti eismo įvykio dalyviai rimtų sužalojimų išvengė.

Po avarijos imta svarstyti, kad chuliganiškai per sankryžą lėkęs vairuotojas galėjo būti neblaivus. Įtarimus sustiprino ir jo automobilio salone rastas stipraus alkoholio butelis.

15min skaitytojo Domo nuotr./Avarija Panevėžyje
15min skaitytojo Domo nuotr./Avarija Panevėžyje

Penktadienį Panevėžio apskrities VPK pranešė, kad avariją sukėlusiam vairuotojui ligoninėje nustatytas vidutinis 2,28 girtumas.

Maža to, 15min žiniomis, šis kelių erelis dar praėjusiais metais prarado teisę vairuoti. Vairuotojo pažymėjimas iš jo buvo atimtas taip pat už vairavimą išgėrus.

„Audi 80” vairuotojo laukia dideli nemalonumai, finansiniai nuostoliai ir baudžiamoji atsakomybė. Jo likimą spręs teismas. Kaltininko automobilis išvežtas į priverstinio saugojimo aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius