Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veiksmo filmą primenančios vairuotojo gaudynės Kaune: policininkai peršovė tris padangas

Antradienį per pietus Kaune vyko veiksmo filmą primenančios vairuotojo gaudynės. Galimai neblaivus arba apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų vairuotojas nenorėjo stoti net peršovus jo automobilio padangas.
Policijos reidas Vilniuje, Ukmergės g.
Policininkas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kauno policija informuoja, kad 12.08 val. buvo gautas pranešimas, kad keliu A1 , Vilniaus kryptimi, važiuoja automobilis „VW Bora“, kurio vairuotojas galimai neblaivus. Automobilio vairuotojas stabdomas nestojo.

Per gaudynes pareigūnai panaudojo tarnybinį ginklą ir peršovė tris mašinos padangas. Tačiau net ir tai neprivertė bėglį sustoti. Jis buvo sulaikytas Karmėlavos miestelyje, Piliakalnio gatvėje, užblokavus kelią.

Per gaudynes buvo apgadintas tarnybinis policijos pareigūnų automobilis „VW Passat“, kuriuo bėgliui buvo pastotas kelias. Žmonės nenukentėjo.

Atliekamas įvykio tyrimas.

Papildyta: Trečiadienį apie šį incidentą išsamiai informavo Policijos departamentas.

Kaip rašoma pranešime, antradienį apie 12.15 val. Kauno r., Karmėlavoje, Centrinėje g., policijos pareigūnams nestojo stabdomas automobilis „VW Jetta“, kurio vairuotojas, padidinęs greitį, nuvažiavo ir, įvažiavęs į Piliakalnio g. gyvenamo namo kiemą, sustojo. Tuo metu policijos ekipažas tarnybiniu automobiliu užstojo įvažiavimą į kiemą.

Policijos patruliams atbėgus prie minėto automobilio, jo vairuotojas durų neatidarė ir, pradėdamas važiuoti atbuline eiga, sukėlė grėsmę Kauno apskrities VPK pareigūnui. Policijos pareigūnams perspėjus, kad bus panaudotas tarnybinis ginklas, vairuotojas į tai nereagavo ir važiuodamas atsitrenkė į kieme buvusį šuns voljerą.

Kitas Kauno apskrities VPK pareigūnas iš tarnybinio pistoleto iššovė 2 įspėjamuosius šūvius į viršų, tačiau automobilio „VW Jetta“ vairuotojas į tai nereagavo ir toliau važiavo abiejų policijos pareigūnų link.

Tada pareigūnas iššovė į automobilio padangas (buvo peršautos trys padangos), tačiau automobilio „VW Jetta“ vairuotojas nesustojo ir du kartus atsitrenkė į policijos tarnybinį automobilį.

Išdaužus automobilio „VW Jetta“ priekinį šoninį kairės pusės stiklą bei panaudojus kovinius imtynių veiksmus, buvo sulaikytas vairuotojas J.B. (gim. 1979 m.), kuris dėl psichinės būklės stacionarizuotas psichiatrijos ligoninėje.

Įvykio metu žmonės nenukentėjo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius