-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veiviržėniškius terorizuoja kaimynas: vietoje kaukės demonstruoja nuogybes

Klaipėdos rajono, Veiviržėnų, gyventojus jau kurį laiką erzina asmuo, krentantis po automobilių ratais, nepaisantis karantino taisyklių. Reikalavimus dėvėti kaukę prekybos centre jis priima savaip: išsitraukia savo lyties organus.
Šiukšlės miške
Medicininė kaukė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Veiviržėnų seniūnė Edita Sluckienė, išgirdusi klausimą apie asocialų gyvenimo būdą vedantį bendruomenės narį, atsiduso.

„Jis dvejus metus negėrė ir viskas buvo gerai. Dabar vėl prasidėjo“, – teigė seniūnė.

Ji nepamena, kad vyriškis kada būtų dirbęs, neturėjo ir šeimos. Gyvena prisiglaudęs pas giminaitę. Kurį laiką turėjo draugą, bet jo nebematyti.

Anot seniūnės, vyriškio gyvenimo būdas iš tiesų kelia problemų. Veiviržėnų parduotuvių darbuotojos jį gerai žino: vyras dažnai užsuka gėrimų.

Į parduotuvę eina be kaukės ir nepaiso karantino taisyklių. Kai sulaukia pastabų užsidėti kaukę– išsitraukia lytinius organus. Paaiškinus, kad nesilaiko karantino taisyklių ir bus neaptarnautas, jis pasiima prekę. Pinigus palieka prie kasos.

Vietiniai yra jį matę ir čia pat parduotuvėje miegantį.

Anot E.Sluckienės, kiek vyresniam nei 60-ies vyrui netrukus pašalpa bus mokama į vieno prekybos tinklo kortelę. Tad apsipirkti turės važiuoti į rajono centrą, Gargždus.

Įsiminę garsųjį Veiviržėnų gyventoją yra ir vairuotojai. Tenka būti budriems: vyras nepaiso kelių eismo taisyklių, mėgsta eiti važiuojamąja kelio dalimi, „kristi“ po ratais. Seniūnė pasakojo, kad buvo už tai ir „pamokytas“.

Tačiau seniūnė pripažino, kalbėti su nelaimėliu yra sudėtinga. Jis nepaiso nurodymų ir pastabų.

Pasak laikinai einančios Klaipėdos rajono policijos komisariato viršininkės pareigas K. Linkienės, buvo gautas pranešimas apie netinkamai besielgiantį asmenį, kuris parduotuvėje triukšmavo. Atvykę pareigūnai asmeniui surašė du protokolus – vieną pagal ANK 45 str. už kaukės nedėvėjimą, kitą pagal ANK 481 str. už chuliganišką elgesį. Tačiau neužfiksavo, kad vyras būtų drumstęs ramybę demonstruodamas nuogybes.

15min rudenį rašė apie Plungės ir Rietavo savivaldybių gyventoją Stasį, gąsdinusį vairuotojus savo pomėgiu atsigulti ant važiuojamosios kelio dalies. Tokiu būdu jis siekdavo būti pavėžintas. Ne kartą vairuotojus gąsdinęs vyras gyvenimą baigė tragiškai: spalį Rietave buvo pervažiuotas mirtinai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius