Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vejapjoves, padangas ir kitus daiktus vogę tauragiškiai sės į teisiamųjų suolą

Penki vyrai iš kurių du dar nepilnamečiai bus teisiami už vejapjovių, trimerio, padangų vagystes iš Tauragės rajono gyventojų garažų, kiemų, ūkinio pastato, ir už pavogtą mobilųjį telefoną bei nesunkų sveikatos sutrikdymą. Be visų šių nusikaltimų, vienas iš vyrų teisiamųjų suole sėdės ir dėl keturračio vagystės bei iš lošimo namų pavogtų kėdžių. Tokia byla jau pirmadienį bus pradėta nagrinėti Tauragės apylinkės teisme.
Didelis naujų žieminių padangų pasirinkimas
Jaunuoliai vogė įvairius daiktus, tarp jų ir padangas. / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Dėl visų aštuonių, per pirmus penkis praėjusių metų mėnesius, įvykdytų nusikaltimų bus teisiamas tik vienas – 23-ejų metų pastovios gyvenamosios vietos neturintis M. U. Dar keturi jo draugai į teisiamųjų suolą sės kaip bendrininkai, padėję M. U. įvykdyti nusikalstamas veikas.

Kaip įtariama, M. U. su dviem savo bendrais vejapjoves, padangas ir trimerį pavogė iš keturių skirtingų Tauragės rajono kaimų gyventojų ir vieno kaimo gyventojų Šilalės rajone. Be šių vagysčių, kaltinamasis M. U. drauge su L. Š., įtariami pernai sausio 16 dieną greta vieno iš Tauragėje esančių miškų, automobilyje taip sumušę šešiolikmetį nukentėjusįjį, kad šiam lūžo nosis, nuskilo dantys.

Jis taip pat kaltinamas iš lošimo namų pavogęs kėdes, kurias, kaip pats teigė, parsinešė į nuomojamą butą.

M. U. drauge su A. K. taip pat įtariami pernai metų gegužę pagrobę mobilųjį telefoną. M. U. išgalvotu vardu ir pavarde iš vienos internetinės svetainės užsisakė mobilųjį telefoną, kurį turėjo atsiimti siuntų tarnybos sandėlyje. A. K. atvykęs mobiliojo telefono, visų pirma siuntų darbuotojo paprašė telefoną išpakuoti. Paėmęs jį apžiūrėti, A. K. pabėgo nesumokėjęs.

M. U. taip pat kaltinamas iš lošimo namų pavogęs kėdes, kurias, kaip pats teigė, parsinešė į nuomojamą butą. Tą patį mėnesį jis, įtariama, įvykdė ir keturračio vagystę. Kaip pats kaltinamasis pasakojo, keturratį vyras rado su rakteliais užvedimo spynelėje, tad išsistūmęs iš garažo užvedė ir nurūko link Tauragės. Keturračiui užgesus, kaltinamasis jį tiesiog paliko vidury laukų.

Byla dėl visų aštuonių įvykdytų nusikalstamų veikų bus pradėta nagrinėti sausio 22 dieną 13 val. Tauragės apylinkės teisme Tauragės rūmuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius