Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 16 /13:41

Vėl gaisras Pakruojyje: degančiame bute gali būti žmonių, evakuoti kaimynai

Antradienio popietę Pakruojo mieste, Saulėtekio g., atvira liepsna dega butas. Viduje gali būti žmonių, numeriu 112 gautąja žinia operatyviai dalijasi Bendrojo pagalbos centro (BPC) atstovai. Vyksta evakuacija. Beje, gaisro Pakruojyje, viename nuosavame 2 aukštų name, būta ir pirmadienį. O antradienio popietę dar vieno individualaus namo gaisras kilo Širvintų rajone.

Šiandien 12.34 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Pakruojo r. sav., Pakruojo mieste, Saulėtekio g. atvira liepsna dega butas, viduje gali būti žmonių.

15min skaitytojos nuotr./Įvykio vietoje
15min skaitytojos nuotr./Įvykio vietoje

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovė Edita Zdanevičienė BNS sakė, kad šiuo metu ugniagesiai gelbėtojai bando užgesinti liepsną ir evakuoja dalį žmonių iš pastato Saulėtekio gatvėje.

„Pirmine informacija, atvira liepsna dega butas penktame aukšte. Sutelktos gausios ugniasienių pajėgos gaisro gesinimui ir iš ketvirto aukšto yra evakuojami žmonės“, – sakė E.Zdanevičienė.

Į įvykio vietą išsiųstos Pakruojo miesto bei rajono priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, praneša BPC. Informacija apie įvykį perduota ir Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Be to, šiandien 12.51 val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Šiaulių kaime (Širvintų r. sav., Širvintų sen.), Slyvų g. atvira liepsna dega namas. Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, pranešė BPC. Informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai.

PAGD atstovė E.Zdanevičienė BNS informavo, kad, pirminiais duomenimis, gyventojai spėjo evakuotis. „Gaisras kilo vieno aukšto mediniame, gyvenamajame name. Pagal pirminius duomenis, žmonės iš namo spėjo išeiti. Tačiau gaisras šiuo metu yra gesinamas, tam pasitelktos trys cisternos. Gaisras kilo perdangoje tarp stogo konstrukcijų ir gyvenamųjų patalpų”, – sakė E.Zdanevičienė.

Tapote šių karštų įvykių liudininkais? Pastebėjimus, nuotraukas ar filmuotą medžiagą prašome siųsti 15min@15min.lt.

15min skaitytojos nuotr./Įvykio vietoje Pakruojyje
15min skaitytojos nuotr./Įvykio vietoje Pakruojyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius