-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vėl nerami naktis Vilniaus Pilaitėje: degė „Citroen“, „Fiat“ ir „Nissan“

Bendruomenės aktyvumu garsėjančios sostinės Pilaitės rajono gyventojai šiomis dienomis pratinasi naktimis būti budrūs. Neseniai gyventojams ir policijai čia teko vaikyti įtartinus paauglius, kurie galimai kėsinosi apvogti automobilius, o penktadienio vakarą Pilaitėje kėlė sumaištį nemažas transporto priemonių gaisras.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Nuotrauka iš Pilaitės bendruomenės „Facebook“

Apie vėlaus vakaro neramumus 15min pranešė Pilaitės gyventojai. Šiame rajone įsikūrę vilniečiai vėl pasižymėjo tuo, kad elgėsi kaip pilietiški kaimynai – dalijosi karšta informacija ir ragino vieni kitus gelbėti turtą.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje 15min šeštadienį sužinojo, kad pirminio iškvietimo į Vydūno alėją ugniagesiai buvo sulaukę 22.31 val.

Nuotrauka iš Pilaitės bendruomenės „Facebook“/Įvykio vietoje
Nuotrauka iš Pilaitės bendruomenės „Facebook“/Įvykio vietoje

Atskubėję gelbėtojai pamatė prie 6-uoju numeriu pažymėto daugiabučio degančius du automobilius. Transporto priemonės liepsnojo atvira ugnimi. Gaisras greitai numalšintas, tačiau liepsnos buvo spėjusios pridaryti daug žalos. Gaisro metu pilnai išdegė „Citroen Berlingo“ salonas. Šalia liepsnojęs „Fiat Scudo“ apgadintas, regis, dar labiau – supleškėjo visos degios detalės.

Maža to, šio incidento metu ugnis ir karštis suniokoto greta paliktą „Nissan Primera“ automobilį. Apdegė jo šonas, nuo karščio skilo stiklas.

Tris transporto priemones vėlų penktadienio vakarą suniokojusio gaisro aplinkybės dar tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius