Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 10 /16:17

Vėl pranešta apie gyvsidabrį Vilniaus apygardos teisme: iškart manyta, kad melagingai

Pareigūnai vėl sulaukė pranešimo apie Vilniaus apygardos teisme esą išpiltą gyvsidabrį. Informacija buvo melaginga, tačiau ji tokiais atvejais nuodugniai tikrinama.
Įvykio vietoje
Vilniaus apygardos teismas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Kol kas jokių įtartinų medžiagų nerasta, BNS pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė.

„12.40 val. trečiadienį buvo gautas pranešimas, kad Gedimino prospekte, apygardos teisme galbūt yra didelis kiekis gyvsidabrio“, – BNS sakė L.Valauskienė.

Į įvykio vietą yra atvykusi policija, greitoji pagalba, patalpas tikrina ugniagesiai gelbėtojai.

„Tarnybos atlieka savo darbą, realios grėsmės šaltinio nenustatyta, darbuotojai dirba, neevakuojami, teismo posėdžiai vyksta. Laukiama specialistų, jie atvyks su savo įranga ir patikrins, ar gyvsidabrio koncentracija neviršija normos“, – BNS sakė teismo atstovė Lina Nemeikaitė.

Vilniaus apygardos teismo pirmininko padėjėja ryšiams su žiniasklaida ir visuomene L.Nemeikaitė popietę papildomai informavo, kad anonimo pranešimas apie Vilniaus apygardos teisme išpiltą gyvsidabrį buvo melagingas.

Specialistai, įvertinę situaciją, tikrino teismo patalpas. Jie specialiais prietaisais išmatavo gyvsidabrio garų koncentraciją teismo patalpose. Patikrinus, teismo patalpose nenustatyta, kad būtų padidėjusi gyvsidabrio garų koncentracija, rašoma pranešime.

Prieš tai pranešimas apie gyvsidabrį teisme buvo gautas birželį. Tąkart pareigūnai jokių medžiagų nerado.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius