Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Verslininkas Tadas Karosas paleistas iš areštinės

Penktadienio popiete iš areštinės paleistas verslininkas Tadas Karosas. Pareigūnai jį įtaria papirkimu ir dokumentų klastojimu.
Iš areštinės paleistas Tadas Karosas
Iš areštinės paleistas Tadas Karosas / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

Iš areštinės išėjęs verslininkas žurnalistams sakė, kad buvo sulaikytas darbo vietoje. Jis piktinosi, kad areštinėje buvo laikomas gana ilgai. Esą, jis dar iš ryto žinojo, kad turi būti paleistas, tačiau dar pusdienį kažkodėl buvo laikomas areštinėje.

T.Karosas žurnalistams prie areštinės tvirtino, kad nusikaltimus įvykdė ne jis, o jo darbuotojas. Verslininkas esą nieko apie tai nežinojo.

Vilniaus apygardos prokuratūra sulaikytam „Čili Holdings“ valdybos pirmininkui ir pagrindiniam ją valdančios bendrovės „LTk Capital“ akcininkui Tadui Karosui bei grupei priklausančios įmonės finansininkui pareiškė įtarimus dėl papirkimo ir dokumentų klastojimo, juos nuspręsta paleisti už piniginį užstatą.

Vilniaus apygardos prokuratūros prokuroras Linas Kuprusevičius BNS sakė, kad abiem įtariamiesiems paskirtas vienodo dydžio piniginis užstatas (po 50 tūkst. litų). Užstatas turėtų būti sumokėtas iki pirmadienio.

Specialiųjų tyrimų tarnybos Vilniaus valdybos pareigūnai įtariamuosius sulaikė ketvirtadienio rytą.

T.Karosas ir finansininkas įtariami pasiūlę bankroto administratoriui 30 tūkst. litų kyšį.

Pasak STT, vėliau pažadėta pinigų suma per kelis kartus buvo perduota už neteisėtą veikimą sulaikytųjų asmenų bendrovių naudai dirbančiam administratoriui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius