Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 16 /21:38

Verslininkas Tadas Karosas Rygoje, Dauguvos upėje, apsivertė plaukdamas greitaeigiu kateriu

Penktadienį Latvijoje, Dauguvos upėje apvirto greitaeigis kateris, kuriuo plaukė ir verslininkas Tadas Karosas. Šį faktą 15min.lt patvirtino verslininko asistentė E.Gliosaitė.
Tado Karoso kateris „1822. lv/lt žvėriškas greitis“
Tado Karoso kateris „1822. lv/lt žvėriškas greitis“ / „Čili holdings“ nuotr.
Temos: 2 Tadas Karosas Ryga
Tadas Karosas.
Tadas Karosas.

Tadas Karosas valdo restoranų ir kavinių tinklą „Čili Holdings“. Pirminiais duomenimis, dideliu greičiu plaukęs kateris tapo nevaldomas ir apsivertė. Pagalbą katerio keleiviams suteikė gelbėjimo tarnybos.

Papildyta 21.38 val.

„Birželio 14 dienos popietę su draugų kompanija išplaukėme su kateriu „1822. lv/lt žvėriškas greitis“  į katerio bandomąjį  plaukimą Latvijoje, Dauguvos upe.

Viskas vyko normaliai, plaukėme “žvėrišku„, tačiau saugiu greičiu. Ko gero, katerio povandeninis sparnas užkabino kažkokią povandeninę kliūtį. Dėl to jis tapo nekontroliuojamas ir netikėtai apvirto. Laimė, nė vienas iš įgulos narių nepatyrė traumų ar didesnių sužalojimų, atsipirkome lengvu išgąsčiu, pasimaudymas buvo “staigus, aštrus ir labai  gaivinantis„.

Svarbiausia, kad niekas rimtai nenukentėjo. Incidentą pastebėjo greta plaukusio laivo įgula, jie susisiekė su policija, greitąja pagalba ir mes pagalbos sulaukėme tikrai operatyviai – buvome greitai  ištraukti iš sraunios ir plačios upės vidurio. Latvių gelbėjimo tarnybos veikė nepriekaištingai – tiek policijos, tiek greitosios pagalbos ekipažai stengėsi visokeriopai padėti, net ir nemalonius formalumus atliko mandagiai. Žodžiu, lietuviškas „žvėriškas“ greitis sulaukė nerealios latviškos pagalbos. Ačiū visiems, kas padėjo“, – rašoma išplatintame T.Karoso pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius