Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Verslininko Vilmanto Dundulio žudikas Klaipėdos teismo slenkstį mina dėl šuns vagystės

Klaipėdietis Marius Jonkus neramiai laukia teismo proceso, kuriame bus teisiamas dėl kaltinimų nušovus verslininką Vilmantą Dundulį. Tačiau prieš tai jo laukia nuosprendis už kitus nusikaltimus. 26-erių M. Jonkus kaltinamas pavogęs buvusios mylimosios šunį. Jam inkriminuojama ir pinigų vagystė.
Marius Jonkus
Marius Jonkus / L. Sėlenienės nuotr.

M.Jonkus prisipažįsta pernai rugsėjį pavogęs buvusios mylimosios stafordšyro  veislės šunį. Keturkojis buvo pririštas prie tvoros, kol moteris su tuomečiu sugyventiniu vedė sūnų į darželį. Nutaikęs momentą M.Jonkus pasisavino šunį. Vėliau paliko jį likimo valioje Klaipėdos prieigose Žardupės  kaime. Šunį kaltinamasis tikino pavogęs norėdamas palengvinti buvusios mylimosios naštą. Jai vienai prižiūrėti šunį, kuomet sugyventinis uždarbiavo užsienyje, esą, buvo per sunku.

Tačiau pretenzijas pareiškė šuns šeimininkas. Jis tikina esąs atsakingas už šunį ir jam M.Jonkus dabar turi už pradangintą keturkojį sumokėti bemaž 700 eurų žalą. Su ieškiniu M.Jonkus sutinka.

Nepriešgyniauja kaltinamasis ir dėl kito jam inkriminuojamo nusikaltimo – pinigų vagystės. Viename uostamiesčio bare jis iš nepažįstamojo kišenės ištraukė apie 500 eurų. Visus pavogtus pinigus M.Jonkus tikina pralošęs lošimo namuose. O dabar kaltę pripažįsta ir yra pasiryžęs padengti pareiškėjo nuostolius.

O štai dėl sunkiausio M.Jonkui inkriminuojamo nusikaltimo tyrimas dar nebaigtas. 26-erių klaipėdietis įtariamas šūviu į galvą nužudęs verslininką V.Dundulį. Vyras nušautas savo tėvų namuose per ginklo pardavimo sandėrį. Apsimetęs pirkėju M.Jonkus užsuko pas V.Dundulį apžiūrėti pirkinio.

Dėl sunkiausio M.Jonkui inkriminuojamo nusikaltimo tyrimas dar nebaigtas. 26-erių klaipėdietis įtariamas šūviu į galvą nužudęs verslininką V.Dundulį.

Tačiau sandėrio metu nušovė verslininką ir spruko iš nusikaltimo vietos. Po poros dienų M.Jonkus buvo sulaikytas prie vieno uostamiesčio baro.

Teisėsaugininkams jis aiškino V.Dundulį nušovęs iš neatsargumo. O ginklo jam reikėję apginti save ir buvusią mylimąją nuo jos sugyventinio. Taip pat tvirtina ir moteris, prieš kelerius metus išsiskyrusi su M.Jonkumi, o dabar bandanti atgaivinti santykius.

„Mano sugyventinis be galo negeras žmogus. Bet aš nerašiau dėl jo pareiškimų policijai, ir čia yra mano kaltė. Mes su Mariumi kalbėdavomės apie tai. Aš jo nieko neprašiau, tačiau kiekvienas padorus vyras taip pasielgtų – apgintų moterį“, – pasakojo Kristina, teisindama buvusio mylimojo M.Jonkaus planus ginklu ją apginti nuo despoto sugyventinio. 

VIDEO: Sulaikytas V. Dundulio nužudymu įtariamas vyras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius